MERVE

[L10s Ultra Gen 2] Paspaslama yapıyorum ama halıya da çıkıyor

Paspaslamaya aldım güzel sildi 5 dk sonra gidip pastalarını temizledi bıraktığın yere geldi ama yine haliyle çıktı ve bu durum 2 defa tekrarlandı .. sinirlerimi bozdu
Paspaslamaya aldım ama halıda gezinip duruyor
Ve bi bölümü silmiyor hiç harita da gözüküyor orası ama
Ne yapmam lazım ?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

ismaildgn37 1 Kat
Merhaba
Halı ayarlarında  paspas kaldırma aktif mi yada orada hangi seçenek aktif bir de akıllı engelden kaçınmayı kapatıp deneyin
Değerli Kullanıcımız ; Videoda net görünmemekle beraber paspasların halıya değdiğini mi belirtiyorsunuz ? Yoksa sadece paspaslama seçtiğinizde halıya çıkması mı ? Rota durumu boyunca zemine gidebilmek adına devam edebilir. Paspaslayacak zemine rota boyunca gitmektedir. Haritalama işlemi öncellikle özelleştir ayarında süpür ile yapılıp sonrasında ilk 3 işlem yeniden sadece süpür olmalıdır. Bu haritanın netleşmesi açısından önemlidir. Haritanın rotası boyunca gidip temizlemediğini düşünüyorsanız dilerseniz harita yenileme yapılabilir.Daha detaylı bilgi için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
WW441774 3 Kat
Merhaba bende süpürdükten sonra paspasla modunda temizliğe başlattım ama halılarıda paspaslamaya başladı 3 haftadır kullanıyorum desteklerinizi rica ederiz
2025-12-16 01:15:14 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Halı algılama olmamış olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız.Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Daha fazla detay için Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajından bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.

UID:TZ579138 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön