PM164423

[L40 Ultra] Robotun kısırdöngüye girmesi

Merhaba l40 süpürgemi yeni aldım. Bugün dikkatimi çeken bir sorunla karşılaştım. Robot sadece süpürme modunda bir odayı tamamen sürüp farklı bir odaya gitmek yerine bir yere odaklanıp kalıyor ve sürekli olarak aynı yerde takılıp kalıyor aynı yeri süpürüyor. Bu konuda desteklerinizi rica ediyorum

https://youtu.be/QNBlEEtnKGs?si=ukLYuKluEgr14Vg_ Burdan da izleyebilirsiniz anlattığım durumu
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

ismaildgn37 1 Kat
Merhaba
Evinizde kedi köpek yoksa robot süpürge ayarlarından akıllı engelden kaçınmayı kapatıp deneyin sorunuz büyük olasılıkla çözülecek eğer buda işe yaramazsa robot süpürge ilk kurulum adımlarındaki yönergeyi doğru yaptığınızdan emin olun
Değerli Kullanıcımız ; Cihaza git ekranında yukarıda 3 noktadan cihaz paylaş / kişi ekle / açılan ekrana ZM000007 kodunu yazıp paylaş yapınız. İlk aşamada askıda olması diyecektir. Sonrasında cihaz seri numaranızı bizimle paylaşınız.(Cihaz Seri numarası R ya da P  ile başlar uzundur ve harf / sayı içerir. Cihaz altında ya da uygulama içinde  '' Temizlik Geçmişi ''  kısmının en üstünde  '' Kümütalif Süre ''  yazan yere sürekli tıkladığınızda açılan ekranda yazar.) Geri dönüşler bu kontrole göre yapılmaktadır. Bunun için lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
PM164423 3 Kat Konu Başlatıcı
R2492B538EU5286301 Belirttiğiniz şekilde işlemleri sağladım
Değerli Kullanıcımız ; Gerekli birimlere iletilmiştir. Bilgi verilecektir. Teşekkürler.

UID:PM164423 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön