BI828755

[L40 Ultra] Temizlik

Merhaba robotu çalıştırıyorum fakat performansından hiç memnun kalamadım çoğu tozu kırıntıyı almıyor robot temizliği bitirdikten sonra arkadasında lazer baslıklı süpürgemi tutuyorum kontrol amaçlı ve hala her yer pislik içerisinde kalıyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Harita oluşturmada komut hatası yaşadı ise belirli noktalara gitmeden rota oluşturmuş olabilir. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Sonrasında temizlik işlemlerinde Derin temizlik ya da Özelleştir ile temizleme modları arasında deneme yaparak size en uygununu seçebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra yine devam eden bir durum olursa detaylı inceleme adına servis birimine yönlendirme yapıp cihaz incelemesi sağlanabilir. Daha fazla detay isterseniz lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:BI828755 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön