TU690443

[L40 Ultra] Çevrimdışı çalışmıyor şarj sorunu

Robotu alalı bikaç gün oldu evimde wifi yok bana wifi olmadan da uygulamadan kullanabileceğim söylendi sadece haritalama için gerekli dendi öyle yaptım ama çevrimdışı görünüyor ne şarj yüzdesini görebiliyorum. Ne de diğer şeyleri
Şarjı da çok çabuk bitiyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

ismaildgn37 1 Kat
Evde wifi yoksa uzaktan bağlantı yapamazsınız çünkü robot süpürgeniz server’a bağlanması gerekiyor evde iken manuel olarak üzerindeki düğmelere basarak kullanabilirsiniz şarj konusunda da robot süpürgeyi wifiye bağlayın uygulamadan bağlantı kurun akıllı engelden kaçınma açıksa kapatın fakat ? Evde kedi köpek varsa kapatmayın
2025-10-25 11:09:18 TR Çevir

Destek yorumunuz için teşekkürler :) Her işlem için akıllı engel tanıma kapatılmamalıdır. İşleme ; cihaz ve ev durumu gibi etkenler önemlidir. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Wifi olmadan sadece üzerindeki açma kapama tuşuna kısa basarak temizlik başlatılabilir. Uygulamaya internetsiz bağlanamayacağınız için uygulama içi ayarlarını değiştirerek cihaza komut verdiremezsiniz. Süpürme modu değiştirme , paspasa geçirme ya da durum izlemesi vb işlemleri ancak uygulama ile yapabilirsiniz. İstasyonu prizden çekerek kullanıyorsanız , kullanım yapmasanız da şarjı bitecektir. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:TU690443 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön