QX365209

[D10 Plus] Otomatik boşaltma yapmıyor.

Kendiliğinden otomatik boşaltma yapmıyor. Ben uygulamadan yaptığımda ise boşaltma yapmıyor. Kendim boşaltıyorum sürekli hazineyi. Ne yapmalıyım acaba?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Toz toplamanın hata vermesi durumunda aşağıda izlenmesi gereken bazı adımlar bulunur.
Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın .Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.Toz torbasını çıkarıp kontrol edin.Dolmuşsa değiştirin.Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin.Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın).Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın. Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır .Kapakların kapalı olduğundan emin olun.
Bu adımlar yeterli olmadı ise ; resetleme ve  yeniden kurulum ile deneme yapabilir ya da dilerseniz detaylı inceleme için servise yönlendirme yapabiliriz.Daha detaylı bilgi almak isterseniz ; bize ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UID:QX365209 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön