ZQ166299

[X40 Ultra] Haritalama

Evde genel olarak haritalandırıp girmediği yerler var mesela mutfak dolabı ve tezgahın altlar yüksekliği rahatça girebileceği konuma fakat özel temizlik yoluyla bile sokamadım. Haritalama aşamasınıda sırasıyla hızlı haritalama sadece süpürme ve süpürme paspaslama şeklinde yaptım fakat olmadı bir odaya girerkende kapıda bir engel olmamasına rağmen aşırı zorlanıyor garip hareketler yapıyor. Odaya giriyor fakat 5 dakika sürüyor ileri geri hareketlerle. Bu soruna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

ismaildgn37 1 Kat
Merhaba Akıllı engelden kaçınmayı kapatıp denediniz mi ? Bir çok sorununuzu bu şekilde çözebilirsiniz
2025-10-22 22:34:39 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; var olan ev durumları değişkenlik gösterebilir. Bu aşamada akıllı engel kısmı her zaman sorunu çözmeyecektir. Gereken ayarlar ve sorunlar kontrol edilerek devam edilmesi her zaman daha doğru olacaktır. Desteğiniz için teşekkürler.

ZQ166299 2 Kat Konu Başlatıcı
Akıllı engelden kaçınmayı haritalamadamı kapatmam gerekiyordu ? Eğer akıllı engelden kaçınmayı kapatırsam otomatik olarak akıllı kir algılamada kapanıyor. Ne önerirsiniz ?
2025-10-23 20:04:10 TR Çevir

Değerli kullanıcımız ; gereken kontrolleri sağlayarak deneme yapınız . Gerekirse müşteri hizmetlerimizden destek alınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Öncellikle cihaz üzerinde , kapak içinde  ya da yanlarda koruyucu film , sünger vb materyal bulunmadığını kontrol ediniz. Bunlar konum , şarj vb durumlara engel olmaktadır. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemler ile tekrar deneme yapınız. Devam eden bir durum var ise resetleme ve diğer adımlar denenenbilir. Devam eden durumda müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:ZQ166299 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön