EK899250

[X50 Ultra(Complete)] X50 süpürme işleminde su damlatıyor

Merhaba Nisan 2025 tarihinde aldığım dream x50 cihazım aldığımdan beri zaman zaman süpürme işlemi(paspaslar takılı değil) yaparken su damlatıyor. Önceleri bunu önemsemedim geçer diye düşündüm. Cihazın tüm bakımlarını zamanında yapıyorum. Sorun yine oluştu. Müşteri temsilciniz bu durumun normal olduğunu belirtti. Belli beklentilerle aldığım bu üst düzey cihazın normalinin bu olduğunu düşünmüyorum. Damlatıyor üstünü süpürüyor bu kabul edilemez.Daha alt düzey cihazlarda bile bu sorun olmuyor.Sorunun çözülmesini talep ediyorum. Dream gibi bir dünya  markasına güvenimin sarsılmasını istemiyorum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

7 Yorum

HA491378 1 Kat
Aynı sorunla ben de  karşılaştım çözüm bulabildiniz mi?
2025-10-18 10:08:25 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama modunu düşük ayara getirdiğinizde de akıtma var ve bu akıtma paspas harici modlarda da devam ediyorsa lütfen incelenmesi adına cihazı servis birimine yönlendiriniz. Daha fazla bilgi isterseniz müşteri hizmetlerimize ya da bize direkt mesaj ile ulaşınız. Teşekkürler. ( 0850 762 01 00 Çağrı - Whatsapp )

EK899250 2 Kat Konu Başlatıcı
Servise yollayacağım. Servis konusunda çok şikayetçi olan var. Bu beni düşündürüyor. Umarım kısa sürede çözüm olur. Bu cihazı çok büyük beklentiyle aldım umarım ürünlerinin arkasında dururlar.
2025-10-18 23:22:35 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Servis biriminde gereken destek sağlanacaktır. Dilerseniz Müşteri Hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Cihaz ile ilgili devam eden bir süreç var ise bu durumun incelenmesi adına cihazı servis birimine yönlendirme yapmanızı rica ederiz. Gereken inceleme ve işlemler yapılacaktır. Destek ve bilgi istemeniz durumunda Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler. ( 0850 762 01 00 Çağrı - Whatsapp )
Hicks 4 Kat
Bu sorun ne durumda acaba?
2025-11-10 13:00:40 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Size forum mesajı ile bilgilendirme sağlandı. Su damlatma probleminiz devam ediyorsa ekstra bilgilendirme yapılması gerekir. İşlemler ona göre sağlanacaktır. Forum mesajından geri dönüşünüzü bekleriz . Teşekkürler.

UID:EK899250 TR
  • 4Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön