TC032529

[L40 Ultra] Oda adlandırma

Cihaz evin haritalandırmasını yaptığı gün sadece bir odayı çıkarmıştı ve onun adını değiştirebildim. Diğer odalara geçip haritalandırma yaptığında ise odaların adını değişemiyorum. Destek istiyorum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

XP904555 1 Kat
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yardım lütfen
2025-10-12 20:25:41 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Eğer düzelmeyen durum yaşanırsa var olan haritanızı silip yeniden oluşturunuz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Daha fazla bilgi isterseniz müşteri hizmetlerimize ya da bize direkt mesaj ile ulaşınız. Teşekkürler.

Evi birkaç kez temizledikten sonra kendiliğinden odaları oluşturdu ve adlarını değiştirebildim

Değerli Kullanıcımız ; Harita işleminden sonra ilk 3 temizlik işleminde harita gidip göremediği eklemediği yerleri eklemektedir. Güncelleme yapmaktadır. Sonrasında gereken işlemleri sağlatabilirsiniz. Daha fazla bilgi isterseniz müşteri hizmetlerimize ya da bize direkt mesaj ile ulaşınız. Teşekkürler.
UID:TC032529 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön