PO074236

[L10s Ultra] Süpürdükten sonra paspasla kısayolu hakkında

Uygulama üzerinde süpürdükten sonra paspasla kısayolunu ekleyip kullandığımda tüm evi süpürüyor sonra tüm evi paspaslıyor. Ben ise bu işi oda oda yapmasını istiyorum. Örneğin salonu önce süpürsün sonra salonu paspaslasın ardındam mutfağı önce süpürsün sonra mutfağı paspaslasın. Ancak kısayol görevlerinde sadece 6 görev ekleyebiliyorum. Çünkü salonun temizlik seçeneğini ayarlamaya kaktığımda bana salonu önce süpürmesini sonra paspaslamasını istediğim bir seçenek yok. Ben de görev olarak salonu süpür diyorum sonra yeni görev deyip salonu paspasla diyorum. Mutfağı süpür görevini ekliyorum sonra yeni görev mutfağı paspasla diyorum. Holü de bu şekilde iki görev olarak ekleyince görev limiti dolmuş oluyor. Ya temizleme seçeneğinde müstakil oda süpürdükten sonra paspasla seçeneği ekleyin veya görev sayısını artırın. Başkaca çözümü olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Genel olarak verilen ayarlar dışında donanım yazılımı en yeni sürüme güncellense dahi , bu işlev bu özel modelde mevcut değildir.Ayarlarda değişkenlik gösterecek bir sistemde değildir. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
UID:PO074236 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön