TE232846

[L10s Pro] Servisten sürekli arızalı dönen cihazım

Cihazım son iki aydır paspas pedlerini ıslatmıyor. Servise gönderildi su tahliye pompası değişti. Geldiğinde en yüksek nemlilik seviyesinde olmasına rağmen bazı yerleri sadece nemlendirdi. Özetle eskiden bir su deposu ile evi temizlerken 3 kez temizlikte bir su deposu bitti. Sonra da tekrar pedleri ıslatmamaya başladı. Dün tekrar servise verdiğim cihazımı. Müşterinin belirttiği hata bulunamamıştır yazısı ile geri aldım. Şuan cihazı çalıştırdım ve yine paspas pedlerini ıslatmıyor.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

JS111465 1 Kat
Ben daha iki gün önce aldım benim ki hiç ıslatmıyor
Değerli Kullanıcımız ; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda bazı gönderileri görememe durumu yaşadık. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Devam eden bir durum var ise ; lütfen cihazı servis birimine gönderiniz.Sonrasında bizlere ulaşabilirseniz talebinizi incelemesi için yetkili birimlerimize iletelim. Teşekkürler.

JS111465 2 Kat
5396854039 çözümü için arayın
2025-11-16 02:17:26 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; destek olmak istemeniz çok iyi bir yaklaşımda fakat kişisel bilgilerinizi bu şekilde bir paylaşım ile vermeniz çok doğru değildir. Gereken bilgilendirmeler forum sistemimizden , çağrı merkezimizden ya da Whatsapp veya mail sistemlerimizden verilmektedir.Uzaktan destek ile çözülemeyen durumlarda servis birimimiz destek olmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Destek olmamazı istediğiniz bir konu var ise lütfen ulaşınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda bazı gönderileri görememe durumu yaşadık. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Devam eden bir durum var ise ; lütfen cihazı servis birimine gönderiniz.Sonrasında bizlere ulaşabilirseniz talebinizi incelemesi için yetkili birimlerimize iletelim. Teşekkürler.
UID:TE232846 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön