GK998887

[L10s Pro Ultra Heat] İstasyon ışığı sürekli kırmızı yanıyor.

Merhabalar yaklaşık 1 yıldıe aktif olarak L10s Pro Ultra Heat robot süpürgemi kullanmaktayım. Ana istasyon ışığım robot süpürge istasyondayken kırmızı yanıyor. Uygulama içerisinde hiç bir uyarı mevcut değil ana istasyon görevlerinde kırmızı bir uyarı yok. Sarf malzemeleri ve sensörler düzgün.Cihazı sıfırlamak dahil ne yaptıysam çözemedim. Fotoğrafları ekliyorum. Beyaz ışığı bile pembemsi bir renk yanıyor kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin. Fotoğraflardan pembe ışık aslında beyaz yanması gerekiyor.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Su tankının düzgün yerleştirildiğinden ve sensörün temiz olduğundan emin olun.Toz Torbası Bağlantılarını Kontrol Edin.İstasyonun şarj kontaklarını yumuşak bir bezle temizleyin.Uygulama üzerinden cihazın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edin.En son cihazı kapa - aç / istasyonu da prizden ve soketten çıkarıp tekrar takınız. Eğer sorun devam ederse, ışık harici bir sorun yok ise ve rahatsız ediyorsa sizi dilerseniz bir inceleme olması adına servis birimine yönlendirme yapılsın. Bunun için müşteri hizmetlerimize ulaşmanızı rica ederiz. Teşekkürler .
UID:GK998887 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön