QS522942

[L10s Pro Ultra Heat] main brush wrapped hatası

robotu zor zahmet servise gonderdikten sonra ana kart degisimi yapildi ancak cihaz dondugunde devamlı main brush wrapped hatası almaya basladık. Bunun uzerine cihazı tekrar servise yolladık yine zor zahmet 10 gun  gectikten sonra bir servis kaydı acildi da bakildi, ve cihaz dondu. Guya hicbir sorun bulamamislar hersey fabrika ayarlarindaymis. Gelince denedim 3 dakika icinde yine ayni main brush wrapped hatası aldim. Ben de fırcanın ustundeki plastik kısmı cikartip tekrar calistirdim, malesef sorun düzelmedi. neredeyse 4 aydir robotu duzgun kullanamiyorum.
Ve bu durumu bir turlu dreame ye anlatamadim. Yani bir kere calistirip deneseler gorulecek birseyi 2 kere kargo ile tasiyip yine de bulamamalari ne bileyim en hafifi is bilmezlik.
Bunun neresi hizmet bilmiyorum. 4 ay kullanamadigim bir urun icin nasil bir baskasina tavsiyede bulunabilirim ki. Dolayisiyla bu heyecan duyup zevkle kullandigim bu urunu kimseye tavsiye edemiyorum. Sorun olursa sadece ugrasirsiniz.Sonuc almaniz cok zor.

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:QS522942 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön