VJ433655

[#Bakım Serisi] L50 ULTRA

L50 ultra modelini satın aldım ancak youtube üzerinde basit 1-2 tanıtım içeirği dışında hiç detaylı video ,içerik yazı bulamadım.

Forum olması çok güzel düşünülmüş, tebrik ederim.

Ancak model listesinde daha 1 yıllık cihazı göremedim. Aynı şekilde arıza çözümü , ip ucu videoları ve bakım serisi videolar gibi içeriklere daha kolay ve toplu şekilde soru cevap yazmadan ulaşmak lazım.

bir çok şikayet /sorun kullanıcıya başta yeterinci bilgi verilmediği veya tüketici yeterince bilgiye sahip olmadığı için ortaya çıktığını düşünüyorum.

Bu cihazlar maalesef hassas bakımlara muhtaç bunu bilmeden alıyorlar , ufacık kanallar , ince plastikten yapılmış yüzlerce parçadan oluşuyor.

Satıcı olarak bu videolara ve içeriklere tüketiciyi en azından kurumsal içeriklerinize tüketiciye ulaştırmanız lazım. Bu 2 soruna yol açıyor iyi bir cihazdan kolay basit arızalarla servislere yığılmasına ve memnuniyetsizliğe dolayısı ile satış ve servis hizmetlerinde aksaklığıa neden oluyor.

Sadece cihaz tanıtım ve satışı ile değil satış sonrası ve bakım / temizlik içerikleri ile şuan rekabet ederseniz piyasada adı konuşulan o markaları rahatlıkla geçebileceğiniz düşünüyorum.

Şuan piyasda satış sonrası araştıran tüm tüketiciler 2 şey görüyor servisler çok kötü , yedek parça yok. Bunu değiştirmediğiniz sürece ne satın alan memnun kalacak nede satışlar artacak.

Ez cümle , cihazım ile ilgili daha fazla ayrıntılı video ve içeriğie kolay yoldan ulaşmak istiyorum.

Tavsiyem cihazını ekleyen her kullanıcıyada bu içerik ve bilgilendirmeleri otomatik yapacak mail,wp veya farklı şekilde bildirmenizdir.

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:VJ433655 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön