Burak Esmertaş

[L10s Ultra Gen 2] Şikayet

Aldığım ilk günden beri randıman alamıyorum sürekli sıkıntı yaşıyorum bu robot süpürgeyle şikayet var da ilettim yaşadığım sıkıntıyı da sizlere de iletiyorum üründen memnun değilim. Ankara Optimum AVM’de bulunan Media Markt mağazasından Kasım 2025’te Dreame Ultra Gen 2 robot süpürge satın aldım. Ürünü iki kez inceleme için servise gönderdim, her seferinde aynı standart cevap verildi ve yaşadığım sorunlar dikkate alınmadı. Süpürgenin yıkama tahtasında paslanmalar oluştu, buna rağmen bununla ilgili tatmin edici hiçbir işlem yapılmadı.
Son olarak 9 Eylül’de tekrar servise gönderdim ve 14 Eylül’de tarafıma dönüş yapıldı. Bizim açıkça belirttiğimiz paslanma şikayetine rağmen “üreticiye ait olmayan deterjan kullanma hatası” denilerek pompa değişimi yapılmış, bu gerekçe tarafıma iletilmiştir. Oysa ben zaten kendi ürünlerine ait deterjanı kullanıyorum ve paslanma şikayeti varken pompa değişimi yapılması başlı başına mantıksız bir uygulamadır.
Ürün bana geri gönderildiğinde ise bu kez hasarlı şekilde ulaştı. Kutusunda bir hasar yokken robot süpürgenin üzerindeki gri kaplamada deformeler oluşmuş, toz haznesinin üst kısmında belirgin çizikler meydana gelmişti. Yani hem paslanma sorunuma çözüm üretilmedi, hem de cihazım bana hasarlı olarak geri gönderildi. Üstelik ekstra sigorta yaptırmış olmamıza rağmen bu süreçte sigortanın da hiçbir işe yaramadığını yaşayarak gördüm.
Yaşadığım tüm bu mağduriyetler nedeniyle üründen tamamen soğudum ve artık bu cihazı görmek dahi istemiyorum. Robot süpürgenin ve yaptırmış olduğum ek sigortanın iptal edilerek tarafıma ödediğim tutarın tamamının iadesini talep ediyorum. Sorunumun ciddiye alınmasını ve bu süreçte yaşadığım mağduriyetin bir an önce giderilmesini istiyorum.

Ürün 14 Eylül’de servisten tarafıma gönderildi. Servis tarafından pompa değişimi yapıldığı ve işlem uygulandığı belirtilmesine rağmen cihazı tekrar kullanmaya başladığımda sorunların devam ettiğini gördüm. 20 Eylül itibarıyla cihaz yeniden hata vermeye başladı.

Yani ürün servis işleminden geçmiş olmasına rağmen aynı sorun tekrar ortaya çıkmıştır. Daha önce belirttiğim temizlik performansı, haritalandırma ve paspas yıkama problemlerine kalıcı bir çözüm sağlanamamıştır.

Üstelik ürün son servis işleminden tarafıma hasarlı şekilde geri gönderilmiş, cihazın gri kaplamasında deformasyonlar ve toz haznesinin üst kısmında belirgin çizikler oluşmuştur. Ürünü servise gönderirken kutusunda herhangi bir hasar bulunmamaktaydı.

Bu aşamadan sonra ürünü tekrar servise göndermek, tekrar parça değişimi yapılmasını beklemek veya aynı servis sürecini yeniden yaşamak istemiyorum.

Ürün birden fazla kez servis sürecinden geçmiş olmasına rağmen sorunların devam etmesi ve son olarak servis sonrasında aynı hatanın yeniden ortaya çıkması nedeniyle ürüne olan güvenim tamamen ortadan kalkmıştır.

Talebim nettir: Ürünün iade alınmasını ve ödediğim ürün bedelinin tamamen tarafıma iade edilmesini istiyorum.

Ayrıca ürünle birlikte satın aldığım ek sigorta için ödediğim bedelin de iade edilmesini talep ediyorum.

Lütfen konuyu yeniden “servise gönderelim, inceleyelim” şeklinde sonuçlandırmayın. Tekrar servis istemiyorum. Yaşadığım tüm servis süreçleri ve çözülemeyen sorunlar nedeniyle artık doğrudan iade talep ediyorum.

Çözüm beklentim: Robot süpürgenin iadesi + ürün bedelinin tam iadesi + ek sigorta bedelinin iadesidir.

Konunun yetkili birim tarafından değerlendirilerek tarafıma net ve doğrudan bir çözümle dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:FL089609 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön