BN040989

[H14 Dual] Arıza

H14 dual süpürgeyi aldıktan kısa bir süre sonra arıza oluştu bununla ilgili 4 kere servise gitti halen arıza çözülmedi. Buna ek olarak ekstra arızalar oluştu motordan su geldi , cihazın tekerlekleri yani otomatik ileri geri özelleği devre dışı kaldı bdh servisi halen arıza yoktur diyor. Elimde video var diyorum videoyu talep eden yok. Cihaza 25 bin TL para verdik çöp oldu. Yasal haklarım dahil ,sosyal medyada da mağduriyetimi dile getireceğim. Müşteriyi aptal yerine koyuyuyorsunuz .
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

BN040989 1 Kat Konu Başlatıcı
1 servis arıza yok denildi geri geldi ama arıza devam ediyor
2 kez servise gönderdim bu sefer rucu motoru değişti cihaz elime ulaştı çalıştırdım motordan su çıktı .
3 kez servise gönderdim motordan su çıktığını pis koku oluştuğunu yazıyorum bana filtre temizliği öneriyorlar dalga geçer gibi . Cihazı arıza yok diyerek yazılım atıp geri gönderdiler bu sefer cihazı denedim cihazın otomatik ileri geri gitme özelliği bozuldu .

4 kez servise gönderdim son arazayı bildirerek yine arıza yok diyorlar .
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
UID:BN040989 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön