UE445545

[L10s Pro Gen2] Paspaslama sorunu

Merhaba, Dreame L10s Pro Gen 2 kullanıyorum. Firmware sürümüm 4.3.9_1176. Cihazım güncellemeden önce normal şekilde paspas yapıyordu. Güncellemeden sonra paspas pedleri yeterince ıslanmıyor.

Su haznesinde su çıkışı mevcut ve paspas aparatlarında su görülüyor ancak pedlerin emici yüzeyi yeterince ıslanmıyor. Su seviyesi maksimumda olmasına rağmen sorun devam ediyor. Cihaz daha önce sorunsuz çalışıyordu.

4.3.9_1176 sürümüyle ilgili benzer paspas/su verme sorunlarının Dreame forumunda da bildirildiğini gördüm.

Cihazın servis incelemesine alınması gerekiyorsa garanti kapsamında işlem başlatılmasını rica ederim.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

7 Yorum

Değerli Kullanıcımız,  Durumun incelenebilmesi için cihazı paylaşım yapmanızı rica ederiz. Cihaza git ekranında cihaz isminiz yanındaki siyah üçgen işaretinden cihaz paylaş / kişi ekle / açılan ekrana ZM000007 kodunu yazıp paylaş yapınız. İlk aşamada askıda olması diyecektir. Sonrasında cihaz seri numaranızı ve hata ile çalıştığını belirttiğiniz zamanı ( temizlik geçmişi içinde) ve seri numarasını bulduğunuz temizlik geçmişi ekranında en altta bulunan '' Log packaging'' yazan alana tıklamanız. Ekranda bir uyarı belirecek ve kaybolacaktır. Sonrasında Forum Mesajı ya da müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla seri numaranızı ve paylaşımı başlattığınızı bizimle paylaşınız.(Cihaz Seri numarası R ya da P  ile başlar uzundur ve harf / sayı içerir. Cihaz altında ya da uygulama içinde  '' Temizlik Geçmişi ''  kısmının en üstünde  '' Kümütalif Süre ''  yazan yere sürekli tıkladığınızda açılan ekranda yazar.) Geri dönüşler bu kontrole göre yapılmaktadır. Bunun için lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
@DM952074 Değerli Kullanıcımız, seri numaranızı ve sorunlu bulunan zamanı temizlik geçmişinden iletiniz. Teşekkürler.
Aynı problem bendede oluştu cihazı resetledim vs. Olmadı forumdan gördüm son güncel fw var üste bahsedilen sorunumuz nasıl çözülecek zm paylaşım ekledim ne yapacagız
HJ171045 2 Kat
Bende halı kenarlarındaki kedi kumumuzu almasını çok isterdim
Değerli kullanıcımız, belirtmek isteriz ki, bazı kirlilik, kırıntı veya lekeler yüzeydeki yoğunluklarına, ıslak lekenin kuruma sürelerine ve içeriklerine bağlı olarak tek geçişte tamamen süpürülmeyip  temizlenemeyebilir. Bu tür durumlarda robotun vakum ya da paspas işleminin ikinci veya gerekirse üçüncü kez tekrarlanması önerilmektedir. Ayrıca bu gibi durumlarda temizleme modu seviyesi arttırılabilir. Paspaslamada robot su bazlı temizlik prensibiyle çalıştığı için, kimyasal destek olmaksızın fiziksel temizlik sağlar. Bu nedenle, zorlu lekelerde birden fazla temizlik turu gerekebilir.
Ürününüzün performansını en iyi şekilde değerlendirebilmeniz adına, ihtiyaç halinde vakum ve paspas işlemini tekrarlamanızı öneririz. Daha fazla bilgi için lütfen ulaşınız.Teşekkürler.
CH539966 3 Kat
Aynı problemi bende yaşıyorum hatta ben güncellemeden olduğunu fark etmedim servise gönderdim bugün geri geldi. Servise gitmeden 1 paspasa su veriyordu diğeri sorun çıkarıyordu servisten geldikten sonra ikisine de su vermiyor artık çözüm rica ediyorum.
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
UID:UE445545 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön