WK062039

Parça yerinden çıktı

Merhaba, süpürgemizde bugün yeni bir sorun fark ettik. Fotoğrafta görünen alt kısımdaki parça kendiliğinden yerinden çıkmış. Dün böyle bir sorun yoktu. Ayrıca süpürge çalışırken ve ilgili fırça dönerken daha önce olmayan, oldukça yüksek bir cızırtı/sürtünme sesi çıkarmaya başladı. Parçayı tekrar yerine takmaya çalıştım ancak düzgün şekilde yerine oturtamadım. Şarjdayken de iki defa cızırtı sesi geliyor nasıl bir işlem yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorum parçanın değişmesi mi gerekiyor yoksa cihazda başka bir sorun mu. Var yetkililerin yardımcı olmasını rica ediyorum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

Değerli Kullanıcımız, Ana fırça başlığını yenilemeniz gerekmektedir. Web sitemizde satışı bulunmaktadır. Modelinizi belirterek satın alım yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
WK062039 2 Kat Konu Başlatıcı
Ama sorun ana fırça değil ki oraya koyduğumuz kapağı kapak satışınız da göremedim
Değerli Kullanıcımız, ana fırça ve kapağı ayrı olarak satılmaktadır. Modelinize göre seçim yaparak kontrol edebilirsiniz. Eğer stokta bulunmuyorsa servis birimi destek sağlamaktadır. Lütfen forum mesajı ya da müşteri hizmetlerine ulaşarak bilgilerinizi iletiniz. Teşekkürler.
WK062039 3 Kat Konu Başlatıcı
Ana fırçası aldığımız da kapağını gönderiyor musunuz
Değerli Kullanıcımız, ana fırça ve kapağı ayrı olarak satılmaktadır. Modelinize göre seçim yaparak kontrol edebilirsiniz. Eğer stokta bulunmuyorsa servis birimi destek sağlamaktadır. Lütfen forum mesajı ya da müşteri hizmetlerine ulaşarak bilgilerinizi iletiniz. Teşekkürler.
UID:WK062039 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön