BE427335

[R20] Arıza

Dreame R20 dik süpürgeye sahibim. Geçenlerde bakım onarım için servise gönderdim. Cihaz servisten döndüğünde gövdesinin farklı yerlerinde çizikler mevcuttu. Ayrıca ön aparatının lazer ışığı yanmıyordu. Biz ürünü aynı gün tekrar yolladık ve defalarca müşteri temsilcisiyle görüştük defalarca video ve fotoğraf yolladık. Biz ürünün değişimini istiyoruz onarımını istemiyoruz dedik Çünkü onarım için gönderdik gönderdiğimizden daha kötü bir şekilde geri dönüş yapıldı o yüzden ürünün onarılmasını değil de değişimini istedik resmen sizin reklam yüzünüz oldum askeri personelim lojmanda ve iş yerinde tüm personel arkadaşlarıma ürünlerinizi tavsiye ediyorum ama ben mağdur oluyorum. Bugün tekrar temsilci arkadaşla konuştuk ürününüz onarılıp kargoya verilmiş diyor bana. Ben onarım istemiyorum diye defalarca söyledim ayrıca servis üretici firmaya değişim talebimizi de iletmemiş kafasına göre onarım yaptım. Bundan sonra asla ama asla reklamınızı yapmayacak ürünlerinizi aldırtmayacağım hiç kimseye. Böyle ilgisiz alakasız bir marka görmedim yazıklar olsun rezil ettiniz haftalardır süpürgesiz kaldık ya ayıptır ayıp. Şuna inanın her yerde her ortamda evime gelen misafirlerime bile sizin ürününüzü tavsiye ediyordum. Avm ye gittiğimizde bile süpürgeler bölümüne gelen insanlara bile sizin ürünlerinizi tavsiye ediyorduk. " bizler aldık gayet memnunuz tavsiye ederiz" diye. Ben sizden ücret iadesi de istemedim ürünümün birebir aynısıyla değişimini istedim. Yakışmadı size. Ivedi bir şekilde bizimle iletişime geçin Aksi halde sizinle yaşadığım kötü tecrübeye tüm platformlarda paylaşacağım

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:BE427335 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön