IY889569

[L40 Ultra] Telefon uygulamasina bağlanmıyor

Ürünü tekefon uygulamasina baglayamiyorum cihazin wifisi acilmiyor sadece home isigi yaniyor
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

Değerli Kullanıcımız, cihazın uygulamaya tanıtılması modem bağlantısı ya da ikincil bir telefon bağlantı noktası ile yapılabilir. Uygulamanın yüklü olduğu telefondan internet bağlantısı alınamamaktadır. Kurulum aşamasında,Ağ ayarlarını yaparken 2 tuşa basma işleminde sesli uyarı alarak adım adım mı ilerliyorsunuz ?Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık mı ?İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış vaziyette mi ? ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır . )Cihaz kurulumu kısmında cihaz istasyon içinde mi ? ( dışında olarak kurulum yapılmalıdır. )Ağ bağlantısı adımında Dreame Vacuum gibi bir ağa bağlanmanızı isteyebilir. Bu aşamada atlanmamalıdır.Bu adımları kontrol ederek yeniden denemenizi rica ederiz. Olmayan bir işlem var ise yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
IY889569 2 Kat Konu Başlatıcı
Ne denesemde WiFi için olan sesli uyariyi alamadım diğer dediğiniz bütün ayarlar konum 2.4g vs hepsi olması gerektiği gibi ama WiFi eşleşme Moduna geçtiğine dair bi uyarı sesi alamıyorum @Dreame  Destek @Dreame Destek
Değerli Kullanıcımız, kurulum adına anlık destek alabilmek adına müşteri hizmetlerimize ulaşarak destek almanızı rica ederiz. Aynı anda destek sağlanması daha yararlı olacaktır. Bu işlemlere göre temsilcimiz yönlendirecektir. Teşekkürler.
UID:IY889569 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön