Dreame Forum

Dreame Ailesine Hoş Geldiniz!

Sizi aramızda görmekten çok mutluyuz! Bu rehber, Dreame marka robotunuzu  sorunsuz bir şekilde kullanarak  kısa sürede uzmanlaşmanıza yardımcı olmak için hazırlandı. Burada bulabilecekleriniz:
✅ Dreame’inizi kutudan çıkarma ve kurulum adımları
✅ Daha iyi temizlik için günlük ipuçları ve akıllı tüyolar
✅ Sıkça sorulan sorulara hızlı yanıtlar ve pratik çözümler
Haydi başlayalım!
Banner KV.jpg
1. Kutudan Çıkarma ve İlk Kurulum
Kutu açılımı ve kurulum videolarımız, Dreame cihazınıza kapsamlı bir giriş sunar. Her videoda şu adımlar yer alır:
01.jpg
Kutu İçeriği – Dahil edilen aksesuarların tanıtımı.
02.jpg

İlk Kurulum – Kurulum aparatları, yerleşim ortamı ve güç bağlantısı.
03.jpg
Dreamehome Uygulama Entegrasyonu – Uygulama indirme ve kayıt, ağ yapılandırması ve cihaz eşleştirme.
04.jpg
İlk Kullanım – İlk haritalama ve temel kullanım.
🔗Kutudan Çıkarma & Kurulum Videosunu İzle (Uyumlu Modeller)
(Bu liste, yeni kutu açılımı ve kurulum videoları yayınlandıkça Dreame tarafından düzenli olarak güncellenecektir.)
💡 Wi-Fi kurulumu için ek yardıma mı ihtiyacınız var? Ağ Kurulum Rehberi’ne göz atın.

2. Kullanım Kılavuzları
05.jpg
Detaylı talimatları mı tercih ediyorsunuz? Cihazınızın kılavuzunu her zaman buradan indirebilirsiniz:Kullanım Kılavuzu İndir
3. Profesyonel İpuçları & Tüyolar
06.jpg
Dreame robotunuzdan en iyi şekilde yararlanmak ister misiniz? Güçlü özellikleri ve akıllı temizlik püf noktalarını keşfetmek için bu rehberleri inceleyin:
- 3.1 Kolay Zamanlama – Temizlik rutininizi otomatikleştirin. [Rehberi Görüntüle]
- 3.2 Köşe Temizliği – Hiçbir noktayı geride bırakmayın.[Rehberi Görüntüle]
- 3.3 Perde Alanı Temizliği – Zor köşeleri düzenli tutun.[Rehberi Görüntüle]
- 3.4 Halı Modu – Halılarda temizlik performansını en üst düzeye çıkarın.[Rehberi Görüntüle]
4. Bakım
7.jpg
Dreame robotunuzu en iyi durumda tutmak için bu basit bakım rehberlerini uygulayın:
- Genel Temizlik Rehberi – Robot süpürgenizi en iyi performans için adım adım nasıl temizleyeceğinizi öğrenin. [Rehberi Görüntüle]
- X40 Ultra Paspas Yıkama Tablası Temizliği – Daha uzun süre verimli kullanım için rulonun bakımını öğrenin.[Rehberi Görüntüle]
5. Sorun Giderme & SSS
8.jpg
Bir sorunla mı karşılaştınız ya da hızlı bir sorunuz mu var? Burada en yaygın sorunlara yönelik çözümleri ve sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz:
5.1 Robot Süpürgeler için Genel SSS
5.2 X50 Ultra Complete için SSS
5.3 L40 Ultra için SSS
5.4 PM20 için SSS
5.5 L10s Ultra Gen2 için SSS
6. Hâlâ Yardıma mı İhtiyacınız Var?
9.jpg 10.jpg
Biz buradayız! Sorunuz yukarıda yer almıyorsa:- Dreame Türkiye Resmi Web Sitesi’nden talep gönderebilirsiniz → “Destek” sekmesinden **“Talep Gönder”**e tıklayın (sağ üst köşe).- Web sitesinden bize özel mesaj gönderebilirsiniz. Resmi teknik ekibimiz 24 saat içinde yanıt verecektir.- Bizi doğrudan arayabilirsiniz 📞  - Çağrı Merkezi: 0850 762 0100  - Pzt–Cts: 9:00 – 18:00  - Paz: 10:00 – 16:30

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

19 Yorum

XZ619154 1 Kat
Pas pas pedlerim sürekli çıkıyor 2 ay olmadan 3 tane paspas pedi aldım ve hiç iyi süpürmüyor
Değerli Kullanıcımız ; Paspasların yapışkanlığı mı azaldı ? Eğer bu durumda ise lütfen bize ulaşınız. Servis birimine yönlendirme ya da talep açarak sizlere destek olabiliriz.Teşekkürler.

RP700547 2 Kat
Mrb robot süpürgem şarj dolmuyor sürekli cevrimdisi soyluyor ne yapmaliyim
Değerli Kullanıcımız ; Çevrimdışı olmasının sebebi elektrik bağlantısı ve modem kaybı olabilmektedir. Şarj olmadığını da belirttiğiniz için istasyona elektrik gelmediğini düşünürsek , priz ve soket girişini kontrol etmenizi öneririz. Cihaz istasyona girerken yerinden oynatabiliyor. Bu sebeple gevşeme yapmış olabilir. Kontrolden sonra devam eden bir durum olursa cihazı servis birimine yönlendirmek için bize ulaşınız. Teşekkürler.

DQ735745 3 Kat
Islak paspas yapmıyor neden olabilir acaba daha yeni Makina tıkanmış olabilir mi çözüm nedir servisemi gidecek
Merhabalar dediklerinizi yaptım ama paspasları çıkarınca su damlacıkları olmuyor zeminde su deposunu temizledim fakat olmadı paspaslara su gelmiyor

Değerli Kullanıcımız ; Paspaslama sorununa dair bazı adımlar şu şekildedir. Su deposunun düzgün takılıp takılmadığını kontrol edin ( istasyonsuz modeller için ) , eğer takılmadıysa bir tıklama duyana kadar sıkıca basarak su deposunu yeniden takın.Paspas pedini bezi takmadan takın. Uygulamayı vakum ve paspas / paspas moduna ayarlayın. Bu durumda yerde su damlacıklarının görünüp görünmediğini kontrol edin. Su damlacıkları gözlemlenirse, su deposu normal şekilde çalışır.Su deposu için deterjan kullanımı yapılmamalıdır.Suyun içinde kristaller oluşabilir bu durumda doğrudan su deposunu değişimi gerekebilir. Deterjan kullanılmadıysa: Tankın su çıkışını temizlemek için bir tel / cımbız veya benzer bir alet kullanın. Su aktığında, su çıkışının normal olup olmadığını kontrol etmek için depoyu yeniden takın ve paspas modunu test edin. Sorun devam ediyorsa lütfen servise gönderim için bize ulaşınız. Teşekkürler.

TI686482 4 Kat
İlk kullanımdan beri deterjan kutusu dolu deterjan almıyor
Değerli Kullanıcımız ; Ayarlardan “Otomatik deterjan ekle ” seçeneği açık mı? Mop pad temizleme modu etkin mi? Hazne, mop temizliği sırasında kullanılacak şekilde ayarlanmış mı? kontrol ediniz. Haznenin tam yerleştiğinden emin ol, tık sesi al. Haznenin temas ettiği temas noktaları sıkışmış olabilir. Hafifçe bastırarak ya da bir kürdan ile temas noktalarını kontrol et.Hortum ya da çıkış valfi varsa buradaki deliklerde tıkanma olup olmadığını kontrol et. Küçük bir iğne veya kürdan ile delikleri temizleyebilirsin. Kapağın veya haznenin üstündeki havalandırma deliğini kontrol et; tıkanmışsa aç. Uygulama üzerinden cihazın firmware sürümünü kontrol et, varsa güncelle.Haznedeki deterjanı çalkala, kapağını sıkıca kapat, sonra mop pad temizliği modunu çalıştır ve tabandaki pis su tankına bak; köpük varsa deterjan geçiyor demektir. Eğer tüm bu kontrollerden sonra hâlâ deterjan verilmiyorsa, haznedeki valf/pompa/sensör arızası olabilir. Servisimize başvurmak için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

MI072659 5 Kat
Merhaba mop yerleri sıldıkten sonra yapiş yapiş oluyor nedendır
Değerli Kullanıcımız ; Modele göre kullanım değişmektedir. Paspaslama için solüsyon ya da benzeri sıvı kullanımı yapılmakta mıdır? İstasyon harici dışarda yıkama yapılıyorsa bu hangi aşama ile olmaktadır ? Yıkama anında bir durum yaşanıyor ya da solüsyon kullanımı olmayan cihazda solüsyon kullanımı oluyorsa cihazlar dışa vurum yapabilirler. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

EB832414 6 Kat
Merhaba,
Dreame app forum bölümünde "3. Profesyonel İpuçları & Tüyolar" başlığı altında "perde alanı" temizliği videosunu izledim. Videoda "harita düzenleme" menüsünde perde alanı seçme butonu gösteriliyor. Ama benim kullandığım appte bu buton bulunmuyor. Perde alanı seçimini nasıl yapacağım?
Süpürge modelim L40 ultra ce
Değerli Kullanıcımız ; perde alanı uygulama içeriğinde uyumlu olduğu modeller x50 x40 ve L40 şeklindedir. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

TI286836 7 Kat
İyi günler. Değişen wi fi şifresi nasıl güncellenir
Değerli Kullanıcımız ;Wi-fi yenileme adımları şu şekildedir. Eğer uygulama içine giriş yapılabiliyorsa ; harita ekranı / 3 nokta / wi-fi yönetimi / + işareti ile yenileme şeklindedir. (Ayarlar modele göre farklılık gösterebilir. ) Eğer cihaz içine girilemiyorsa ; '' Cihaza git ekranı / 3 nokta / cihaz silmek diyerek cihazı siliniz. Sonrasında '' Bağlanmak '' ya da '' Ekle '' adımları ile yeniden kurulum yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

QS723452 8 Kat
Merhaba L10s ultra modelinde kamera özelliği bulunuyor mu yani dışarıda iken evi gorebilirmiyiz
Değerli Kullanıcımız ; L10s Ultra modelinde uzaktan izleme kamerası bulunmaktadır. Etkinleştirme ayarları ile kullanım yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.

YK462967 9 Kat
Merhaba kamerayı çalıştıramıyorum. Adım adım yardımcı olur musunuz? Yanaşma düğmesi ile 3 kez dokunuyorum ama aktivasyon kodu için kurulum aktif olmuyor
Değerli Kullanıcımız ; Dreamehome uygulamasını açın. Eğer cihazınız uygulamaya bağlı değilse, önce robotu uygulamaya bağlamanız gerekir (WiFi kurulumu, cihaz ekleme vs.).Uygulama içinden cihazınızın kontrol paneline gidin ve Kamera simgesine dokunun. Kamera özelliğini kullanabilmek için gizlilik politikası ile ilgili bir uyarı/prompt gelecektir. “Agree / Kabul Et” gibi seçeneği onaylayın.Ekranda görünen gibi etkinleştirme ayarı için '' Ev '' tuşuna hızlıca 3 kere basınız.Sesli uyarıyı duyunuz.Kamera izleme özelliğini etkinleştirme devamı için bir aktivasyon kodu belirlemeniz istenir. Bu kod hem güvenlik amacıyla gereklidir hem de canlı yayın erişimini kontrol etmek için kullanılır.Sizin belirleyeceğiniz bir kod giriniz.Aynı kodu tekrar doğrulayın / onaylayın .Kod doğrulaması sonrası “Confirm / Onayla” butonuna basarak kamera izleme özelliğini etkinleştirin. Kamera etkinleştirildikten sonra uygulama üzerinden robotu uzaktan yönlendirebilir, canlı yayını izleyebilir, “whole‑house cruise” gibi tur modlarını kullanabilirsiniz. Daha fazla detay isterseniz bize ulaşın. Teşekkürler.

UID:Dreame Forum
  • 14Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön