SY969823

[L10s Pro Ultra Heat] Koku

Süpürgeden koku gelmeye başladı silip süpürürken, iç haznesini filtrelerini yıkamama rağmen bide deterjan kokusuda yok artık
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

WF650196 1 Kat
ben deterjan kokusunu hiç alamadım. bu sebeple temizlik yapacağı alana bir miktar yüzey temizleyici sıkıp öyle temizletiyorum veya direkt olarak paspas pedlerine sıkıyorum.
Değerli Kullanıcımız ; Farklı bir solüsyon , koku vb kullanım yapılmasını önermemekteyiz. Solüsyon kullanımı paspaslama anında değil paspas yıkamada kullanmaktadır . Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Belirli aralıklarla istasyon bakım - temizlikleri ve eskiyen parçalarda değişim yapılması gerekir. Buna göre  ; kirli su tankı temizliği , eskidi ise filtre , paspas pedi değişikliği yapılması daha yararlı olacaktır. Ayrıca uygulama içinde harita ekranında iken yukarıda 3 noktadan '' Akıllı paspas ayarları '' içinde '' otomatik deterjan ekleme '' açık mı kontrol ediniz. Bu kontroller ile hala devam eden durum var ise bize ulaşınız . Teşekkürler.
UID:SY969823 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön