ZY471744

[L10s Pro Ultra Heat] Temizleme sorunlari

Merhabalar robot supurgem bir gun eve geldiğimizde kendisini tamamen kapali bulmus ve bir daha da acamamistik cagri merkezini aradik ancak cozum bulamadik urunu kargolamami incelenmesi gerektigini soylediler bu durum cok uzun sureceginden biraz daha cozum bulmak istedim ve en sonunda calistirdim reset attim ilk basta sorun yoktu ancak sonralari çalıştırdigim da surekli topladigi tozlari bir yerlerde birakmaya basladi ustunden gectigi yerleri de almadigi zamanlar olmaya basladi tum gittigi geldigi yerlerde tozlari biraktigi icin pedlerini cikartmayi denedim bu defada gectigi yerlerde yapiskanina takilmaya basladi yeniden temizledim tamamen tekrar calistirdim ancak toz bırakma sorunu surekli devam ediyor verimini kaybetti daha alali kisa bir sure oldu 2025 yilinin baslarinda almistim her arkadasima dreame markasini aldirdim ama kendim sorun yasıyorum devamli ve cok üzüldüm 32bin tl verdiğim cihazim baska biseye donustu lutfen bu durum icin bana donus yapin

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:ZY471744 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön