ÇKL

[X60 Ultra Complete] Aldığıım Günden Beri Sorunları Bitmiyor

Robot süpürge aldığımız günden beri bize sorun çıkarıyor
Ürünü sıfırladım haritalardırmasını tekrar tekrar yaptırdım ama yinede temizlik esnasın koltuğun altında kalıyor ve göreve devam etmiyor hayat kalitemiz artsın diye aldığımız ürün bize yük oldu malesef. Ne yaoarsak yapalim temizlik yarıda kalmıs oluyor çözüm önerilerinizi bekliyorum
NOT: Ürünü yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum önceden ses çıkmazdı simdi tıkır tıkır sesler gelmeye basladi hicbiryerinde sıkışma veya herhangi bir nesne söz konusu değil cozum önerilerinizi bekliyorum acilen
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

ÇKL 1 Kat Konu Başlatıcı
Temizlik sırasında bu şekilde koltukların altında kaliyor her odada ayni sekilde tekrar tekrar sıfırlama islemi yapmama ragmen yeniden haritalandirma yapmama ragmen sorunum çözülemedi
1000072037.jpg
Değerli Kullanıcımız,Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda gönderileri görememe durumu yaşayabiliyoruz.Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Devam eden bir durum var ise model ve uygulama içi ayarların kontrolü yapılması gerekir. Bunun için lütfen DM ile ulaşınız.Teşekkürler.
UID:QA847577 TR
  • 12Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön