RG614372

X40 MOP CALİSMİYOR

Merhabalar
Cok yeni ürün Dreame x40 ultra modeli kullanıyorum sonra mop taktığım halde mop takılı değil diyor fabrika ayarlarına döndürdüm cihazi açtım kapatım yine aynı durumda bu durumu yazılımı nasıl düzeltebilirim acil dönüş yapmanızı bekliyorum teşekkürler saygılarımla kolay gelsin
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız, Robotun yazılımının en son sürüm olduğundan emin olunuz. Paspas pedlerinin paspas tutucusuna doğru şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. Ekte bulunan görseller gibi kontrol ediniz.Paspas tutucularını çıkarınız ve manyetik ataşmandaki aşınmayı kontrol ediniz. Yıpranmışsa, tutucuları değiştiriniz.Sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol etmek için robotu ters çevirin ve iki paspası çıkarın. Paspas motor milinin yüksekliğinin tutarlı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor millerinin dönüş hızındaki farklılıkları kontrol etmek için tahrik tekerleklerini aynı anda bastırın ve bırakınız. Bunun için forum özel mesajı ile videonuzu ilettik. Kontrol ediniz. ( Bu alandan video yüklemesi yapılamamaktadır.)
Motor millerinin iç keçesini kontrol ediniz içinde herhangi bir nesne / toz var mı, evet ise temizleyiniz. Fark / nesne yoksa paspasları yeniden takınız ve cihaz ile istasyonu yeniden başlatınız. Devam eden durumda resetleme ve yeniden kurulum gerekir. Resetlemeden sonra da devam eden durumda ise cihazı uzaktan paylaşım yaparak bilgilerinizi bize iletmenizi rica edeceğiz. Bize ulaşınız. Teşekkürler.
paspas pedi sorunu 2.jpg
UID:RG614372 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön