PO750379

[X40 Ultra] Dreame X40 Ultra’nın Sıcak Suyla Mop Yıkama Konforu ve Köşe Performansı!

Merhaba Dreame topluluğu!
Bugün Dreame X40 Ultra’nın beni temizlik yükünden tamamen kurtaran muhteşem istasyonundan ve köşe temizliğinden bahsetmek istiyorum.
Robotun temizlik bittikten sonra istasyona dönüp moplarını 70°C sıcak suyla kendi kendine yıkaması ve ardından kurutması inanılmaz bir hijyen sağlıyor. Eskiden robot süpürgelerin moplarını elde yıkamak tam bir eziyetti, şimdi ise neredeyse cihazın varlığını unutuyorum!
Üstelik temizlik esnasında o duvar diplerine ve köşelere yaklaştığında paspasını ve yan fırçasını dışarı doğru uzatması (MopExtend) sayesinde evde gerçekten el girmeyen tek bir köşe bile kalmıyor. Teknolojinin bu seviyeye gelmiş olması gerçekten harika.
Siz istasyonun bakımını ne sıklıkla yapıyorsunuz? Sıcak suyla yıkama ve uzayan mop performansından memnun musunuz? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi yorumlarda paylaşın, sohbet edelim!

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:PO750379 TR
  • 6Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön