PO750379

[X40 Ultra] Dreame X40 Ultra’nın Haritalandırma ve Engel Tanıma Teknolojisi Beni Benden Aldı!

Merhaba Dreame severler!
Bugün Dreame X40 Ultra’nın beni temizlik performansı kadar etkileyen başka bir yönünden bahsetmek istiyorum: Haritalandırma hızı ve yapay zeka engel tanıma yeteneği!
İlk haritayı çıkartırken evi bu kadar hızlı ve hatasız analiz etmesine gerçekten şaşırdım. Evde sağda solda unutulan ufak tefek eşyaları, kabloları veya terlikleri anında fark edip etrafından profesyonelce dolanıyor. Robot süpürgelerin en büyük derdi olan "sağa sola takılıp kalma" olayı bu cihazla tamamen tarih olmuş durumda. Uygulama üzerinden oda bölmek, yasaklı bölge seçmek de o kadar pratik ki, temizliği tamamen kendi keyfime göre özelleştirebiliyorum.
Siz cihazın haritalandırma performansını nasıl buldunuz? Uygulamada en sık kullandığınız veya hayat kurtardığını düşündüğünüz favori bir ayarınız var mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum, yorumlarda buluşalım!

Yorum yok

İlk yorumu bırak

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak
UID:PO750379 TR
  • 6Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön