Dreame Destek

[#Arıza Çözümü] [Sorun Giderme] L40 Ultra CE için Anormal Su Seviyesi Uyarısı

Sevgili Dreame Kullanıcısı,
L40 Ultra CE kullanırken “Yıkama tablasında anormal su seviyesi” uyarısı ile hiç karşılaştınız mı?
Eğer öyleyse, lütfen bu adım adım sorun giderme videosunu izlediğinizden emin olun!
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

10 Yorum

BE781518 1 Kat
Merhabalar cihazım için yardım istiyorum dream uygulamasını indirdim kayıt oldum cihazı karekod ile tarattım cihazı açın sayfasındaki yazılanları uyguladığım halde robot açılmıştır yazıyor ama altındaki sonraki butonu aktif olmuyor diğer sayfaya geçiş yapamıyorum
Wifi ye bağlanamadım harita çıkaramadı
Ve cihaz hala Ing konuşuyor
Uygulamayu sildim tekrar yüklememe rağmen yine aynı problem oluyor yardımcı olabilir misiniz lütfen
Değerli Kullanıcımız ; ilk ekranda bulunan işaretleme yerini yapmadan sonraki adımına geçmeye izin vermez. Lütfen kontrol ediniz. Cihazlar 2.4 ghz bağlantıyı desteklerler. Kurulum için aynı zamanda Dreame Türkiye Youtube kanalımızda bulunan X40 kurulum videosu https://youtu.be/XYwfDXrHD9g?si=wBq_yKrSTDQQCu5G tüm cihazlar ile aynıdır.Destek almak istediğiniz farklı bir konu olursa bize ulaşınız. Teşekkürler .

XH641412 2 Kat
👍👍👍👍
KW087081 3 Kat
Bu bilgi inanılmaz gerekliydi çünkü çamur oluyordu öylece kuruyordu
My dreame 4 Kat
Lavabo da anormal su seviyesi hatası veriyorsa büyük ihtimalle robot istasyonu ile ilgili sorun vardır
SS027910 5 Kat
Teşekkürler
TP542527 6 Kat
Haritadaki mavi alan içersindeki yerde hiçbirşey bulunmuyor koltuğun önü orası neden duvar gibi algıladı orayı ve ne haritadan düzeltiliyor nede robot yanaşmıyor oraya hiçbir şekilde uğramadan geçiyor yeniden haritalandırma yapmadan bir çözümü var mı çünkü yeniden haritalandırmak aşırı uğraştırıyor
1000051834.jpg
Değerli Kullanıcımız ; yeniden ekleme ya da çıkarma gibi bir durumda maalesef olmamaktadır. En sağlıklısı yeniden harita çıkarmanız olacaktır. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize ulaşınız. Teşekkürler.

FB194253 7 Kat
kamera butonuna bastım. kameraya girdim. orada konuşmak için butona basacağım ama soru izin verin verilmedi kendiniz manuel izin verin diye nasıl yapacağım
YT454705 8 Kat
Merhabalar cihazım lazer mesafe sensörü hatası veriyor ne yapmalıyım
UID:Dreame Destek
  • 34Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön