Dreame Forum

[#Bakım Serisi] Eğilen Yan Fırçaları Eski Formuna Döndürme İpuçları

Merhaba değerli Dreame Ailesi,

Robot süpürgenizin temizlik performansını her zaman zirvede tutmak aslında küçük bakım adımlarıyla çok kolay! Zamanla eğilen veya deforme olan yan fırçalarınızı nasıl ilk günkü formuna döndürebileceğinizi anlattığımız yeni bakım videomuzu yayına aldık.

Videomuzdaki pratik adımları kaçıranlar veya yazılı bir rehber olarak elinin altında bulundurmak isteyenler için tüm detaylar aşağıda:

🛠️ Adım Adım Yan Fırça Bakımı
1. Yan Fırçayı Çıkarın: İlk olarak cihazınızı kapatın ve ters çevirerek yan fırçayı gövdeden ayırın.
(Küçük bir not: Kullandığınız Dreame modeline bağlı olarak yan fırçayı çıkarmak için bir tornavida kullanmanız gerekebilir).

2. Sıcak Suyu Hazırlayın (80~90°C): Uygun bir kabın içerisine ideal sıcaklıkta sıcak su doldurun.

⚠️ Dikkat: Olası yanıkları önlemek için sıcak suyla çalışırken lütfen son derece dikkatli olun.

3. Suda Bekletin: Bükülen veya şekli bozulan fırça kıllarını birkaç saniye boyunca sıcak suya batırın. Kılların ısı sayesinde yavaşça kendi kendine orijinal düz şekline döndüğünü göreceksiniz. İstediğiniz forma ulaştığında sudan çıkarın.

4. Kurulayın ve Geri Takın: Fırçayı robota geri takmadan önce kuru bir bezle nazikçe kurulayın veya iyi havalandırılan bir yerde kendi kendine kurumaya bırakın. Tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra cihazınıza sabitleyebilirsiniz.

İşte bu kadar basit! Bu küçük dokunuş sayesinde fırçanızın kullanım ömrünü uzatabilir ve köşe temizliği performansını her zaman maksimumda tutabilirsiniz.

Bakım videomuzu izlediğiniz ve topluluğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz! Aklınıza takılan soruları yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. ✨

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

32 Yorum

OC822487 1 Kat
Gerçekten oluyor mu diye deneyeceğim😉
FR589615 2 Kat
Teşekkürler
AK456611 3 Kat
Tüm dış parçalar (fırçalar, moplar) sökülmesine rağmen vakum/motor kısmından boğuk ve takılma sesi geliyor dream l10 ultra robot süpürge
IB685994 4 Kat
Teşekkürler
teşekkürler
Köle 6 Kat
Hızlıca denemeye gidiyorum
Kâzım 7 Kat
Başarılı gibi duruyor. Şekilleri bozulduğunda denerim.
Yavuz 8 Kat
İşe yarıyor fakat fazla sıcak suda tutmayın
FS933084 9 Kat
Bilmiyordum öyle yapılacağını ❤️
123Sonraki Sayfa
UID:Dreame Forum
  • 37Mesajlar
  • 12Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön