mnksrt

[L40 Ultra CE] Çözemedim

Ürünü çarşamba gününden beri kullanıyorum. Haritalamayı yaptım, akabinde sil süpür yaptırmak istedim. Temizlik süreleri çok uzun geldi, oturdum başında izledim, bazen kendi etrafında 3-5 tur atıp 5 cm kayıp orayı temizliyor gene tur atıyor vs. Yorumlarda haritalama için öneriler gördüm. Haritayı silip yeniden oluşturdum. En az 3 kere sadece süpür diye tavsiye var diye sadece süpür yaptırıyorum tüm odalara, robotun pili biter mi bitmem ama ben bittim. 90 m2 alan 191 dk. 😞 üstelik harita daha şahane, süpürdüğü halde odanın dış cephe tarafını gri gösteriyor, resimde yeşille boyadım. Kırmızı alan ise komşumun evi🤭🤣   Sabrım yeterse haritalanabilirse kullanıma geçeceğiz inş. Önerileriniz varsa beklerim🙏
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

HV356244 1 Kat
Oda olarak seçip temizletin hem daha tedayli hemde sıkıntı olmadan temizliyor bende yeni aldım kullandıkça bişey öğreniyor alisicaz zamanla 😂
Bugün oda seçip temizlettim evet daha hızlı bitti ama yatağın altını temizlemedi sanırım. İnş alışırım. Eski robotumu özleyeceğimi düşünmezdim. Gidebilse güzel temizleyecek bu da bakalım🙏🙏
HV356244 2 Kat
İnce halılara çıkamıyor sorunu yaşıyorum bende şuan bu sorunu yaşıyan oldumu bu modelde sormuştum alırken ama sıkıntı olmaz saçaklı halı ince halı vs kurtariyor makine kendini yükselterek demişlerdi .🫪
1000138234.jpg
Bende de bu makineye giren halıdan vardı. Valla ben çareyi kaldırmakta buldum🙈 eski süpürgem de çıkamıyordu bu da çıkamadı😞
UID:AU701907 TR
  • 4Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön