ZY471744

[L10s Pro Ultra Heat] Süpürme

Supurme kisminda sorunlar yasamaya basladim bundan once kendisini komple kapatti hic acilmadi isten eve geldigimde kapali buldum ne yaptimsa acilmadi bir turlu en sonunda kendi cabalarimla acmayi basardim sonra yeniden haritalandirdi vs ama onceki gibi degil bazi seyleri halilarin uzerine toz yigintilarini birakiyor kirintilari cogu zaman alabilecegi halde almadan geçiyor tozlari geri donup tekrar alacagina isi bittigi icin standa geri gitmeyi tercih ediyor uzun suredir silme islemini yapmadim ama moplari halida gezdiriyor kaldirmiyor onceki gibi halbuki bu islevi aktif degil acikcasi anlamadigim bir durum icindeyim eskisi gibi neden calismiyor anlamadim
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

LX844954 1 Kat
Benim robot süpürgem de sizinkiyle aynı model ve daha alalı bir ay bile olmamışken koridor halılarımı hep mopladı. Sorun ne anlamıyorum. Halının bir kısmını süpürüp bir kısmını engel olarak algılıyor ve süpürmüyor. Hiç bişey de yok halı da ince bir halıda yani. Çok sinir bozmaya başladı artık
Değerli Kullanıcımız ; Haritalama işleminde yanlış giden bir komut olduysa halı algılama düzgün oluşmamış olabilir. Haritalama işlemi '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile yapılmalıdır. Harita yenileme yapmanızı öneririz. Devam eden bir sorun var ise bize ulaşınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Genel bakım ve temizlikleri yapılması , eskime yapan aksesuarların değişimine rağmen tozları bırakma durumu devam ediyorsa bize ulaşınız. Uzaktan destek ile çözülebilecek adımları kontrol ederek çözüm sağlamaya çalışalım. Teşekkürler.
UID:ZY471744 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön