GO904513

[X40 Ultra] Halının bir bölümünü temizlemiyor.

Merhaba temizlik sırasında halının bazı bölümlerini temizlemiyor. Temizlemeden geçiyor. Sorun yazılımsal gibi. Güncelleme gelmesi gerekiyor. Görselde işaretledim.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

Reset atıp twkrar haritalandırma denediniz mi
Genel anlamda çözüme kavuşturacak bir adım var ise onu denemeliyiz. Son adım olarak başvurmalıyız bu işleme :) Destek yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

Değerli Kullanıcımız ; Harita desenlerinde o kısımda büyüklük var ise algılama çakışması yaşanmış olabilir. Harita komut hatası yaşamasına sebep olur. Bu sebeple harita yenilemesi yapmanızı öneririz. Haritalama ; Özelleştir ayarında sadece '' Süpür '' ayarında yapılmalıdır. Derin temizlik ayarında başladı ise bu haritanın düzgün kaydedilmesine engel olabilir. Bu sebeple harita başlarken lütfen dikkat ediniz. Eğer sorun düzelmez ise son adım resetleme işlemi önermekteyiz. Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
AM293868 3 Kat
Ürunu aldım detarjan haznesi cıkmadı
Değerli Kullanıcımız ; Sanırız ki modeliniz L40 Ultra CE modeli . Bu modelde solüsyon haznesi bulunmamaktadır. Solüsyon kullanımı yapmak isterseniz ; 4 Lt temiz su tankı için 20 ml solüsyon kullanımı yapabilirsiniz. Yine de hazne talebiniz olur ise ; servis birimimizden satın alım yapılabilir. Bunun için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

UID:GO904513 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön