LD790959

Yazılım güncellemesi başarısız

Yeni yazılım güncellemesi geldi diyor, güncelleme iniyor fakat güncelleme başarısız oldu uyarısı alıyorum. Güncelleme yapamadığım için uygulamayı da tam olarak kullanamıyorum. Ne yapabilirim?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

Değerli Kullanıcımız, Uygulama üzerinden sunucu bağlantısında veri kaybı yaşanmış olabilir. Modem bağlantınız olsa dahi cihaz ile arasındaki bağlantı düşük sinyal alıyor olabilir. Bu aşamada modeminizi, cihazı ve istasyonu kapatıp belli bir süre bekleyip açınız. Uygulama içinden ''Ben '' kısmında bulunan sağ üstteki ayarlar sekmesinden (altıgen işaretinden) genel içeriğinde önbellek temizleme işlemi yapınız. Sonrasında yeniden kontrol ediniz. Devam eden bir durum olursa yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
LD790959 2 Kat Konu Başlatıcı
Merhaba, talimatlarınızı uyguladım fakat değişen bir şey olmadı maalesef. Destek olabilirseniz çok sevinirim.
Değerli Kullanıcımız,  Durumun incelenebilmesi için cihazı paylaşım yapmanızı rica ederiz. Cihaza git ekranında cihaz isminiz yanındaki siyah üçgen işaretinden cihaz paylaş / kişi ekle / açılan ekrana ZM000007 kodunu yazıp paylaş yapınız. İlk aşamada askıda olması diyecektir. Sonrasında cihaz seri numaranızı ve hata ile çalıştığını belirttiğiniz zamanı ( temizlik geçmişi içinde) ve seri numarasını bulduğunuz temizlik geçmişi ekranında en altta bulunan '' Log packaging'' yazan alana tıklamanız. Ekranda bir uyarı belirecek ve kaybolacaktır. Sonrasında Forum Mesajı ya da müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla seri numaranızı, ID numaranızı ve paylaşımı başlattığınızı bizimle paylaşınız.(Cihaz Seri numarası R ya da P  ile başlar uzundur ve harf / sayı içerir. Cihaz altında ya da uygulama içinde  '' Temizlik Geçmişi ''  kısmının en üstünde  '' Kümütalif Süre ''  yazan yere sürekli tıkladığınızda açılan ekranda yazar.) Geri dönüşler bu kontrole göre yapılmaktadır. Bunun için lütfen müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:LD790959 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön