Yavuz

[X50 Ultra(Complete)] L 50 ultra eşik sorunu

Konu türünden L50 ultrayı seçemedim çünkü yok. L50 ultra kullanıyorum banyomun eşiği 2,5 cm süpürgem banyoyu temizlemek istediğimde banyo girişindeki eşiği sert bir şekilde önden çarpıyor ve kendini çok hırpalıyor tabiri caizse paldır küldür geçiyor eşik atlama ayarlarından hepsini ayrı ayrı denedim çok fark etmedi cihazın altında çizikler şimdiden oluşmaya başladı. Eşik ekledim, rampa ekledim , engel geçiş ayarlarının hepsini denedim. Her türlü denedim çok farkı yok. Bu şekilde giderse cihaz zaten 3-5 ay sonra darbeden deforme olacak . Bu konuda herhangi bir güncelleme yapılacakmı yada bir kullanm öneriniz varmı?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız, var olan eşik  2,5cm den yüksek gibi gözükmektedir. Belirtilen veriler laboratuvar verileri olup eşiğin durumuna göre değişkenlik gösterebilir.  Fakat L50 Ultra tek basamakta 4,2cm aşabilmektedir. Uygulamadan yeşlil renkli geçilebilir eşik eklemenizi öneririz. Buna rağmen yükselip üstünden atlamıyorsa, cihazın geçiş anının videosunu iletmenizi rica ederiz. İncelemeden sonra destek olunacak durumlara bakılabilir.Teşekkürler. ( Whatsapp 0850 762 0100 )
UID:LE946093 TR
  • 5Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön