Kayayşe

[X40 Ultra] Süpürme yaparken kırıntıları toplamıyor

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve Süpürge tam süpürmüyor. Kırıntıları sağa sola fırlatıyor ve çekmiyor. Üzerinden geçip gidiyor. Toz torbasını değiştirdim, filtresini temizledim, toz boşaltma deliklerini ve süpürme deliklerini kontrol ettim, resetledim ama düzelmedi. Hiç memnun kalmadım. Ne doğru düzgün siliyor, nede süpürüyor. Ne yapacağım acil yardım lütfen
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

FA051308 1 Kat
Detaylı modda denediniz mi aynı ürünü kullanıyorum önce süpür sonra sil modunda detaylı temizlikte doğru düzgün temizleyebiliyor
Değerli kullanıcımız, belirtmek isteriz ki, bazı kirlilik, kırıntı veya lekeler yüzeydeki yoğunluklarına, ıslak lekenin kuruma sürelerine ve içeriklerine bağlı olarak tek geçişte tamamen süpürülmeyip  temizlenemeyebilir. Bu tür durumlarda robotun vakum ya da paspas işleminin ikinci veya gerekirse üçüncü kez tekrarlanması önerilmektedir. Ayrıca bu gibi durumlarda temizleme modu seviyesi arttırılabilir. Paspaslamada robot su bazlı temizlik prensibiyle çalıştığı için, kimyasal destek olmaksızın fiziksel temizlik sağlar. Bu nedenle, zorlu lekelerde birden fazla temizlik turu gerekebilir.
Ürününüzün performansını en iyi şekilde değerlendirebilmeniz adına, ihtiyaç halinde vakum ve paspas işlemini tekrarlamanızı öneririz. Daha fazla bilgi için lütfen ulaşınız.Teşekkürler.
UID:TP612784 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön