IH090626

L 40 ultra aksesuarların hangisi olduğunu algılamadım

L 40 ultra için almam gereken aksesuarların listesini bana atar mısınız iki yıldır kullanıyorum bazı şeyleri değiştirmem gerektiğini düşünüyorum özellikle solüsyonu nereye koyacağımı da bilmiyorum bunla ilgili benimle video ve bilgi paylaşımı ve aksesuar alacağım linki paylaşır mısınız
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

Furkan 1 Kat
Uygulama içerisinde avm kısmından temin edebilirsiniz.
Avm sekmesini açın Aksesuar bölümüne gidin orada filtreleme yaparak cihazınıza uygun yedek parçaları ve solüsyonları temin edebilirsiniz.
Solüsyon ve suyu Cihazınızın Şarj istasyonu(Dock)’dan toz filtresinin yanında haznesi mevcut oradan doldurabilirsiniz.
Solüsyonu 1/20 oranda kullanmanızı destek ekibi öneriyor bu oran dışında sadece solüsyon kullanmamaya özen gösterin
Değerli Kullanıcımız, Destek yorumunuz için teşekkür ederiz :)
Değerli Kullanıcımız, Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories filtreleme ile model seçerek kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca,online satış ortaklarımızda da satışı bulunur.(HepsiBurada - Trendyol : Dreame Türkiye Satıcısı)
Olmayan stoklarda; Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Teşekkürler.
UID:IH090626 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön