[L10s Ultra] Servise gönderilen Robotun aynı hatayla geri gönderilmesi - Lavaboda anormal su seviyesi |
|
87
2
|
|
|
|
|
|
|
|
2026-5-30 13:14:51
Çevir
Aynı arıza devamm ediyor arkadaş.. Ediyor ki videosu ile beraber atmışım. Hala video at dıyor ya.. Kardeşim ürününüz kronik sorunlu. Hatta yeni sorununu söyleyeyım. Makıne 10 defa basıp anormal su sevıyesınden kurtulabılırsek bu seferde en yüksek modda emiş gücü ile çalış dedim bakıyorum sessiz modda 1 tık sesli çalısıyor. Oda bozukmuş.Makınenın ıcınden geçilmiş hala bana gonder dıyor. Sen makıneyı benden ıstemedın mı kardeım.Ben bir şekılde sana gondermedım mı?.Senin iş bilmez servisin olayı çözemediği her sefer ben 2 ay çalışıp 10 ay yatan cihazı gönderecem mı ya.Ben işim gereği şöyle rahat olamadım.Bir müşterime bir sonraki ay çözeriz yada sonraki ay çözeriz diyemıyorum adamlarda rahatlığıa bak.Ben zaten sana dert anlatmak ıcın yazmadım.Alacak olanlara yasadıgım sorunu yazdım.. Bu iş nasıl yapılıyor bılıyor musun2024 yılın aralığında aldığım philips marka tv arızalandı.Ekranında çizgiler oluştu. Tv'dende çokta memnundum. Servise bir telefon ettim. Geldiler baktılar. Tv'yi bi aldılar adamlar. 15 20 gün sonra.. Servis aradı.. Abi tv'ni getiriyoruz. Kurdular. Kontrol ettiler. Miss gibi.. Ne benım üründen başım arıdı.Nede adamlarla papaz olduk. 1,5 sene ya. 1,5 sene önceki televizyonu sorgusuz sualsiz yapıyor adamlar. O tv paneli senın makınenden fazla. 40 50'den aşağıya değildir fiyatı.İstese firma yapılmaz veya kullanıcı hatasıda diyebılırdı. Bugün yine olsa gene philips alırım.Sen hala olayın bir cihazın arızası sanıyorsun da değil. Senın servisinde iş yok kardeşim forumda aynı benım durumumda olan adamlar var.Şikayetvarda yazmış adamlar linkleri aşağıya bırakıyorum.ŞikayetvarDreameForum Şikayetleri
2026-5-30 16:13
|
|
© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans