MV321297

[L10s Ultra] Servise gönderilen Robotun aynı hatayla geri gönderilmesi - Lavaboda anormal su seviyesi

https://tr.forum.dreametech.com/ ... rumdisplay&pa=1 daha önce yazmış. Niyetim Dreame firmasının iş bilmezlerine laf anlatmak değil mağdur olmamanız ıcın buraya bilgilendirme yazısı için yazıyorum

Ben bu makineyi aldığum günden beri(aldığım güne lanet olsun) anormal su sevıyesı aşağıya anormal su seviyesi yukarıya.Zaten yukarıda detaylı anlattım.Ürünü servise gönderdik kısmını anlatıyorum..

Ürünü hasbel kader bir boşluk buldum 35 45 km uzaktaki meda marktan gönderdım. Tam emin olmamakla beraber 15 - 20 - 25 gündür serviste idi ürün.Neyse ürün geldi dediler gelin alın.Medamarka gittik. Ürünü getirdiler bir kolinin içinde ama koliyi görmeniz lazım savaştan çıkmış gibi.Bende esprisine ne yaptılar dedim Dreame sinirden tekme yumruk mu attı dedim kutuya.. Neyse mediamark "yok abi biz ekstra koliye koyduk dediler korunaklı olsun diye depocu arkadaşlar yaptı" dediler. İyi dedim sağolsunlar. Bunu neden anlattım aşağıda dreame bana nasıl gönderdiğini anlatacam.

Eve geldik.Media markın kolinisini açtım.Sıra dreame kutusuna geldik.Adamlar nasıl göndermişler biliyor musunuz. Hani nasıl anlatayım. Sağınızda solunuda artık kutuların bir kısmı olur ya.Onları toplamışlar kutnun içine basmışlar.Yalnız orada birşeye dikkat ettim dreame kutusunun içindende medai markın mersin şubesının boşetide vardı.Bu bende şunu uyandırdı.Aşağıya yazacam onuda.O şekilde gelişi güzel koyup göndermişler.Yani hizmet satıncaya kadardı.Arkadaş iyi anlatık tamir için gönderildi yalnız hiç mi birşey görmediniz ya. Bir firmasın sen.İnsan güzel bir tamir kutusu yaptırır.Müşteride en azından kurumsal şirket imajı sansın.

Neyse robotu koliye ters koymuşlar elime aldım bi ıslaklık geldi elime baktım makinenin üstünde su var.Artık o su nereden gelmiş bilmıyorum.Beya üzeri ıslaktı.Makineyı koydum.Bakın ya çok şey yazmak istiyorum yazamıyorum ya deli oluyorum.Makinede ilk dikkat ettiğim şey üzerindeki jilatini. Ben aldığım günden beridir jilatinini sökmem.Neden robot süpürgelerin üzerini çizilmelerden koruyordu.Sanki sana jiletini sök demişler.Sanki arıza orasıya gitmiş servis jilatinini sökmüş.Yani ne diyeyim ya sök desem sökmezler hey Allahım ya.

Sonra içeriye bir koku ama leş gibi.. Yayıldı kokusu.Eşimde makinenin altına baktı ne görelim.. Plastik fırçası küflenmiş ıslak dura dura.. Artık içini dışını heryerini temizledik.Gönderirken sadece toz haznesi varya makinin kendi içinde onu temizlemeyi unuttuk.O şekilde geri gelmiş. O toz haznesindeki pislik istanbula gitmiş gelmiş.

Peki bu durumda ortaya ne çıkıyor.2 neden çıkıyor.Onuda aşağıda yazacam.

Ürün çalıştırdık. Resimlerdeki gibi aynı hata. aynı sorun.. Şu yukardaki 20 gün boşa gitmiş yani..

Şimdi bana kalırsa.. Bız gönderirken herhalde paspası ıslak unutmuşsuzdur diye düşünüyorum.Ama eşime sordum yıkadım kuruduktan sonra gönderdık dedı ama neyse ıslak gönderdıgımızı varsayalım..Mediamartakilerde robotu alıp tepeüstü koydular ve zarar görmesin diyede sağdan soldan buldukları koli parçalarını ve araya karışan meda mark mersin poşetini koliye koyup o şekilde istanbula gönderdiler.. Paspasın suyu plastik fırçanın üzerine aktığından kimsede koliye bakmadığından plastik üstündeki ıslaklık küf dönüşmüş olabilir.O yüzden koliyi açarken dreame kolisinde medamark mersin şubesinin poşeti çıktı.Çünkü koliyi görmeniz lazımdı o kadar berbat hazırlanmıştı.

2.bir neden ise servis hataya dikkat etmeden sadece kirli su bidonunu değiştirmiş gibi geldi bana eskiside olabılır ama yeni gibi duruyor.Onuda test etmek için çalıştırdılar ama koliye koyarkende paspaslarına ve içini kurutmadan koyduklarında geldiklerinde üzerinde sus vardı.

Bu 2 neden sonra ise hata kaldığı yerden geliyor.Çünkü hata bu 2 nedenŞimdi alta yine yok resetledınız mı yok bakımını yaptınız mı yok temızledınız mı gibi klasik başından salavatlama cevaplar gelir. Amacım bilgilendirme.Ben bu saaten sonra tüketici hakem heyetıne başvuru yapacam. Altı üstü bır servısolayı bile eline yüzüne bulaştıran bir firma ile uğraşılmaz.

Benzer Sorunlar Buradada var

Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

Değerli Kullanıcımız, yaşadığınız olumsuz durumu sorgulatabilmek ve destek olmak isteriz. Servis kayıtlarınız kontrol edildiğinde onarım ile ilerlenmiş durumdadır. Eğer aynı arıza devam ediyorsa kısa bir video ile çekip servis birimine cihazı yeniden gönderiniz. İş emriniz oluştuğunda da bize bildirmeniz ile ilgili birimlere talebiniz açılacaktır. Destek olmak isteriz. Bunun için cihazın servis biriminde olması gerekmektedir. Teşekkürler.
Aynı arıza devamm ediyor arkadaş.. Ediyor ki videosu ile beraber atmışım. Hala video at dıyor ya.. Kardeşim ürününüz kronik sorunlu. Hatta yeni sorununu söyleyeyım. Makıne 10 defa basıp anormal su sevıyesınden kurtulabılırsek bu seferde en yüksek modda emiş gücü ile çalış dedim bakıyorum sessiz modda 1 tık sesli çalısıyor. Oda bozukmuş.Makınenın ıcınden geçilmiş hala bana gonder dıyor. Sen makıneyı benden ıstemedın mı kardeım.Ben bir şekılde sana gondermedım mı?.Senin iş bilmez servisin olayı çözemediği her sefer ben 2 ay çalışıp 10 ay yatan cihazı gönderecem mı ya.Ben işim gereği şöyle rahat olamadım.Bir müşterime bir sonraki ay çözeriz yada sonraki ay çözeriz diyemıyorum adamlarda rahatlığıa bak.Ben zaten sana dert anlatmak ıcın yazmadım.Alacak olanlara yasadıgım sorunu yazdım.. Bu iş nasıl yapılıyor bılıyor musun2024 yılın aralığında aldığım philips marka tv arızalandı.Ekranında çizgiler oluştu. Tv'dende çokta memnundum. Servise bir telefon ettim. Geldiler baktılar. Tv'yi bi aldılar adamlar. 15 20 gün sonra.. Servis aradı.. Abi tv'ni getiriyoruz. Kurdular. Kontrol ettiler. Miss gibi.. Ne benım üründen başım arıdı.Nede adamlarla papaz olduk. 1,5 sene ya. 1,5 sene önceki televizyonu sorgusuz sualsiz yapıyor adamlar. O tv paneli senın makınenden fazla. 40 50'den  aşağıya değildir fiyatı.İstese firma yapılmaz veya kullanıcı hatasıda diyebılırdı. Bugün yine olsa gene philips alırım.Sen hala olayın bir cihazın arızası sanıyorsun da değil. Senın servisinde iş yok kardeşim forumda aynı benım durumumda olan adamlar var.Şikayetvarda yazmış adamlar linkleri aşağıya bırakıyorum.ŞikayetvarDreameForum Şikayetleri
UID:MV321297 TR
  • 6Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön