ZY471744

[L10s Pro Ultra Heat] Kullanım

Çok asiri arastirarak aldigim bu urunu severek kullaniyordum birgun eve geldigimde kendisini komple kapattigini gordum herseyi denedim acilmadi tepki vermedi vs cagri merkezini aradim benim yaptiklarimi soylediler onlarin hepsini yaptim tepkisiz kaldi sonra igne ile reset atmmi istediler oda olmadi sonra tekrar igne ile reset attim ve isiklari acildi yeniden kurdum vs ama supurmesi degisti hareketleri degismisti tozlari mopa dolayip oda oda gezdirdi vs duzelmedi sonra haritayi sildim yeniden yaptirdim duzeldi gibi oldu simdide halilari bi sekilde uc kismina gidiyor orda donuyor dondugu icin de icine dolaniyor o sekilde gitmeye calsiyor engel ile karsilasildi diyip duraklatiyor kendisini performasi yuzde 40 su anda yuzde 100 den yuzde 40 oldu hicbisey anlamadım moplari hic takilmazken heryere takilir oldu halilarin tozunu uzerine alip biriktirip sert zeminlere bırakıyor acikcasi cok uzgunum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

Değerli Kullanıcımız, Çözüm yollarına rağmen düzelmeyen durumda ise inceleme ve onarım yapılması adına cihazın tamamını arıza beyanı da belirterek yetkili servisimize göndermenizi rica ederiz. Size servis bilgileri mesaj olarak iletilmiştir. Ya da müşteri hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.
ZY471744 2 Kat Konu Başlatıcı
Hayir yani anlamadığım niye biz size kargoyla ürünü göndermeye çalışıyoruz bu devasa markanizin bu. Tarz durumlar için bir ekibi olması lazım adresten almaları veya illerde servis ağinizin olması lazım en basit bi cep telefonu için bile tamir etmek için adresten alıp adrese bırakıyorlar devasa makine alıp size kargolamak çok zahmetli benim ürünüm standli. Ürün hadi hemen kutula gönder yapamam ki diğer standsizlar gibi bence buna bir çözüm bulun koskoca takımın Galatasaray in sponsorusunuz Ronaldo ile reklamlar yapıyorsunuz hiç yakışmıyor çok severek aldım. Bin pişmanım. Binlerce kez pişmanım. Yani
Değerli Kullanıcımız, Fikirleriniz bizim için önemlidir. Ar - Ge birimine bildirilecektir. Fakat bu aşamada servise gönderilme prosedürü tüm Türkiye'den ücretsiz kargo şeklindedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
ZY471744 3 Kat Konu Başlatıcı
Ben kargo ucretinde değilim o kadar araştırarak aldığım markanizin basit markalarla aynı duruma gelebiliyor olmasına şaşırıyorum ve bu benden kaynaklı olmadığı halde savaş veriyorum süpürgeyle resmen inanılır gibi değil kafasına göre süpürür estiği gibi gider gelir 2 dk sonra görev bitti diye istasyona doner işlemi bitirir halıyı 2 sıra süpürür 3 sırada bırakır odanın bi yarısını süpürür diğer yarısını bırakır diğer odaya gider reset attim çağrı merkeziniz tarif ettiği kadar yaptım
Değerli Kullanıcımız, iletilen çözüm önerilerine rağmen devam eden durumda ise lütfen inceleme için servis birimine gönderiniz. Sonrasında iş emrinizi bize bildiriniz. Talebinizi iletebiliriz. Teşekkürler.
UID:ZY471744 TR
  • 7Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön