ZY471744

[L10s Pro Ultra Heat] Kullanım

Çok asiri arastirarak aldigim bu urunu severek kullaniyordum birgun eve geldigimde kendisini komple kapattigini gordum herseyi denedim acilmadi tepki vermedi vs cagri merkezini aradim benim yaptiklarimi soylediler onlarin hepsini yaptim tepkisiz kaldi sonra igne ile reset atmmi istediler oda olmadi sonra tekrar igne ile reset attim ve isiklari acildi yeniden kurdum vs ama supurmesi degisti hareketleri degismisti tozlari mopa dolayip oda oda gezdirdi vs duzelmedi sonra haritayi sildim yeniden yaptirdim duzeldi gibi oldu simdide halilari bi sekilde uc kismina gidiyor orda donuyor dondugu icin de icine dolaniyor o sekilde gitmeye calsiyor engel ile karsilasildi diyip duraklatiyor kendisini performasi yuzde 40 su anda yuzde 100 den yuzde 40 oldu hicbisey anlamadım moplari hic takilmazken heryere takilir oldu halilarin tozunu uzerine alip biriktirip sert zeminlere bırakıyor acikcasi cok uzgunum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız, Çözüm yollarına rağmen düzelmeyen durumda ise inceleme ve onarım yapılması adına cihazın tamamını arıza beyanı da belirterek yetkili servisimize göndermenizi rica ederiz. Size servis bilgileri mesaj olarak iletilmiştir. Ya da müşteri hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:ZY471744 TR
  • 5Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön