WV063236

[Diğer Modeller] F20 Haritası

Merhaba, F20 ürünümü yeni aldım evim 3+1 ama her kapıda eşik var, ben elimle kaldırıp bazen diğer odalara koymak istiyorum ama çoğu k sağlıklı çalışmıyor her defasında haritalama yapıyor, bunu en verimli nasıl kullanırım
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız, cihazlar 3 yada 4 haritaya kadar harita yapmaktadır.Eşikli alanlarda + harita ile kullanmanız daha doğru olacaktır.Fakat + harita için yetmediği durumda yine manuel kullanım yapılmalıdır.İstasyon taşınması yapılmadan + haritalama yapılması gerekir. Gidemediği eşikli bir oda ya da kat bölümü bulunuyorsa modele göre 3 yada 4 haritaya kadar haritalandırabilirsiniz. İstasyonun var olan yerinde götüreceğiniz katta denk gelen en yakın yere cihaz götürülür. Artık o nokta cihazın istasyonu olacaktır. İşlem oradan başlar ve işlem bitince orada duracaktır. Harita ekranınızda bulunan '' Harita '' / '' Çok katlı haritalar '' ayarından ev tipi çok katlı seçilir . Ekranda beliren + harita oluştur ile diğer kat veya oda haritası çıkarılır. ( Haritalama '' Özelleştir'' ayarında '' Süpür '' modu ile yapılmalıdır. ) Sonrasında haritalar arası geçiş yapıp kullanım yapabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız.
Teşekkürler.
UID:WV063236 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön