UY959017

[Diğer Modeller] H15 mix WiFi ye bağlanmıyor

Sinir bozucu ürünü yeni aldım, ve wifiye bağlanamıyorum.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

UY959017 1 Kat Konu Başlatıcı
Dün aldığın h15 mix wifiye bağlanmıyor, 2 telefon 1 tablet denedim olmadı, telefonu modem yaptım olmadı, diğer cihazlarım bağlanıyor 2.4 g wifiye ama Dreame bağlanmıyor. %100 şarj ile elime alıyorum 1 dakika dolmadan 95 lere düşüyor.
Değerli Kullanıcımız, Belirtilen adımlar ile yeniden denemenizi öneririz. Şarj durumunda kullanıım olmasada şarjında azalma yaşaması normaldir. Elektronik alet gibi açık ve bağlantısal hazır bulunması güç kaybı yaşatacaktır. Devam eden durumda azalma birden oransal fazla düşüş yaşar ise yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız, Kurulum aşamasında,
Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık mı ?
İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış vaziyette mi ? ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır . ) Kurulum için ilgili destek videodan bilgi alabilirsiniz. https://youtu.be/SsHDDYL6l74?si=mIEMeTKSdWDQxeTs Ayrıca https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo linkinde kulavuz içerisinde de bilgiler bulunmaktadır. Devam eden durumda yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UY959017 3 Kat Konu Başlatıcı
Kurulum videosunu makalelerini okudum. Zaten ekli görselde hata o aşamada çıkıyor. Kurulum videosunda hata çözümünden bahsetmiyor. Wifi2.4 ve tekrar söylüyorum başka cihazlarda2.4g bağlantı istiyor onları da kaldırıp tekrar denedim diğer cihazlarım bağlanıyor. Başka telefondan ve tabletten de denedim. Mobil veriyi WiFi olarak kullanmayı bile denedim olmadı. Cihaz arızalı. Ve ben mağdurum ne hevesle alıyoruz bir dünya para verip cihaz geliyor ama bozuk. Teşekkürler Dreame
UY959017 4 Kat Konu Başlatıcı
Ayrıca, şarj konusuna gelince. Cihazın şarjı 100 ken elime alıp süpürmeye başlıyorum 1 dakika olmadan %5 normal modda düşüyor. 75 dakika süresi olan cihaz yarım saat çalışıyor mu bilmiyorum
UID:UY959017 TR
  • 4Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön