QV644370

[H14 Dual] H14 Dual aldım

H14 Dual ıslak kuru süpürge aldım, sorularınızı cevaplayabilirim. İlk kullanımda ıslak modunu beğendiğimi söyleyebilirim.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

15 Yorum

Islak süpürmeden sonra kuruma süresi gerekiyor mu?çok nemli kalıyor mu?
İyi günlerde kullanın teşekkürler 🙏

İstasyonuna koyduğun zaman temizle kurut tuşu var, temizleme yapıp kurutuyor. İki modu var, sessiz kurutma ve hızlı kurutma diye. Temizleyip hızlıca kurutuyor, kuruturken ara ara rulosunu çevirerek tam kurutma sağlıyor. Koku vs yapmıyor, rulosu yumuşacık tertemiz oluyor.

Sozdogan 2 Kat
Merhaba, ürünün tanıtım videolarında hep su hazneli parçası kullanılmış. Sadece görseldeki haliyle ürün günlük kullanım için uygun mu? Çok ağır bir ürün mü? Bilgi verebilir misiniz?
Ekran Alıntısı.PNG
Değerli Kullanıcımız ; Dreame H14 Dual'ın net ağırlığı yaklaşık 6.1 kg'dır . Geniş özellikli bir cihazdır .Fakat bunun yanında ağırlık kısmında kişiye göre değişmektedir. Dilerseniz mağaza gibi yerlerde bakarak tercihinizi o doğrultuda kullanabilirsiniz. Teşekkürler.

RZ709378 3 Kat
Supurgenin dilini Türkçe ye nasıl
Çevirdiniz.teşekkürler
Değerli Kullanıcımız ; H14 Dual modeli uygulama destekli olduğundan Türkçe dil ayarlanabilir. Ana ekran içinde yukarıda 3 noktadan sesli uyarı ve ses seviyesi için Türkçe dil paketi yüklemesi yapmanız yeterlidir. Teşekkürler.

DU056146 4 Kat
Alalı 2 hafta oldu. ilk hafta sorun yoktu.2. Hafta Acma kapama tuşu hariç diğer tuşlar çalışmamaya başladı.sadece yazılımdan modlarını ayarlayabiliyorum.Sıfır ürün servis yolu göründü
Değerli Kullanıcımız ; Servis birimimiz gereken inceleme ve onarımı gerçekleştirecektir. Gönderim bilgisi bilmiyorsanız , bize ulaşınız. Teşekkürler.

YU657485 5 Kat
Ürün koyu renk seramikte iz bırakıyor saat 5 te satın aldım saat 7 de iade etmek istiyorum.Silen fırça iz bıraktı kullandıktan 2 dk sonra,sildiği mopun tamamını ıslatmıyor ıslatmadıpı yerler tırmık gibi iz bırakıyor yerde
Değerli Kullanıcımız ; Ayarlar konusunda destek olmak isteriz. Sizden daha fazla detay alıp yardımcı olabilmek için forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

QV090395 6 Kat
Ürünün kuru kullanımlı olan süpürgesinden hiç memnun değilim. Tasaraınm olarak Elle tutuşu çok zor , kavramak ileri geri ittirmek omzuma ağrı yapıyor her kullanışımda kulunç oluyorum resmen. Çünkü cihazın batarya agırlıgını paralel olarak yere vermesi gerekirse kola veriyor. Yedek parça temini konusunda da satışa açık olmamanız eksi yönü. Ürünü mağazada deneyerek aldım ama 5 dakikalık incelemeyle evdeki  20 dakikalık temizlik sonucu asla aynı değil maalesef iadede kabul edilmiyor deneyip aldınız diyerek
Değerli Kullanıcımız ; Kutu içeriğinden çıkan harici ekstra bir başlık satışı ya da uyumu henüz bulunmamaktadır. Ar - Ge birimlerimize geri bildirimleriniz iletilmektedir. Teşekkür ederiz.

IA936889 7 Kat
Cihazı sorumsuz uygulamaya bağladım ama eklenti hatası sorunu yaşıyorum
Değerli Kullanıcımız ; anlık sistemsel kesinti sebebiyle olabilmektedir. Hala devam eden bir bağlanamama sorunu var mıdır ? Eğer bu durum devam ediyorsa lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

UID:QV644370
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön