CE748013

[Diğer Modeller] HARİTA

D30 ultra aldım fakat haritalama yaptıktan sonra odaların isimlerini değiştiremiyorum nereden değiştirebilirim?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

Değerli Kullanıcımız, Oda isimlendirme için haritalamadan sonra otomatik isimlendirir.Değiştirme için belirli kalıplar bulunur. Dilerseniz tüm oda isimlerini kişisel değiştirebilirsiniz. Harita ekranı kalem işaretinden girdiğiniz oda bölümleme ayarında bir oda seçimi yaparak adını değiştirmek diyerek isimlendirme verebilirsiniz. Temizleme sırası numaralandırmaya bağlı değildir. Aynı ayar içinden '' Temizleme Sırası'' ayarından yapılmalıdır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
CE748013 2 Kat Konu Başlatıcı
Size yazdım söylediğiniz yerde öyle bir ayarlama yeri malesef yok
Değerli Kullanıcımız, kalem işaretinden oda bölümleme alanına girdiğinizde adını değiştirmek gözükmüyor ise ana kullanıcı olmadığınız anlamına gelir. Ana kullanıcı uygulamadan değişiklik yapabilir.Paylaşımda kullanan kullanıcı değişiklik yapamaz. Ana kullanıcı olmanıza rağmen ekranda gözükmüyor ise o alanın ekran görüntüsünü iletmenizi rica ederiz. Teşekkürler.
UID:CE748013 TR
  • 5Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön