AU188526

[L10s Pro Gen2] Titreme sesi

Merhaba. Sanırım süpürge istasyondayken her gün aynı saatte 2 defa titreşim gibi bi ses yapıyor. Bir kaç gündür dikkatimi çekiyor daha önce yoktu. Neden kaynaklı bu durum?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

15 Yorum

HOME 1 Kat
Bende de aynı problem mevcut. Bildirimleri kapattım açtım ama fayda etmedi
Değerli Kullanıcımız, yaşanan durum ilgili birimlere aktarılmıştır. Devam eden bir durum ise forum özel mesajı ile bize ulaşmanızı rica ederiz. Teşekkürler.
LC051384 2 Kat
Aynı modelden bende ve ablamda da mevcut ve özellikle takip ettik, aynı sorun aynı anda iki farklı şehirdeki iki aynı model üründe de meydana geliyor. Bu sorun tekil ürünle ilgili bir sorun değil, uzaktan kontrolle ya da bir arıza nedeniyle meydana gelen bir sorun gibi görünüyor. Dreame'nin buna bir açıklama yapması ve sorunu çözmesi gerekiyor.
Değerli Kullanıcımız, yaşanan durum ilgili birimlere aktarılmıştır. Devam eden bir durum ise forum özel mesajı ile bize ulaşmanızı rica ederiz. Teşekkürler.
HOME 3 Kat
Bugün servise gönderdim bakalım geri dönüyt nasıl olacak
Değerli Kullanıcımız, son durum kontrolü yapmamız için bize bilgi vermenizi destek olmayı isteriz. Teşekkürler.
LC051384 4 Kat
Belli ki bu robota sahip herkesin saat tam 15'te makinesi 2 kez titreşerek ses çıkarıyor. Teknik servis önerisiyle makineye reset attım ve yeniden kurdum ancak sorun çözülmedi. Görünen o ki makinelerimizde bir sorun yok, merkezi müdahale söz konusu. Dreame'nin bir açıklama yapması ve sorunu ortadan kaldırması gerekiyor.
Değerli Kullanıcılarımız,
Tarif edilen ses, su pompasının tetiklenmesinden kaynaklanmakta olup kullanımınıza herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Size daha kararlı ve daha verimli bir temizlik deneyimi sunmak için Ar‑Ge ekibimiz bu model için yeni bir sistem güncellemesini resmi olarak yayınladı ve otomatik güncelleme seçili cihazlar yeni sürüme yükseltildi.
Bu güncellemede özellikle su tesisatının kararlılığı kapsamlı şekilde optimize edilmiştir:
Kendi Kendine Tıkanıklık Giderme Teknolojisi (Pompanın Aralıklı Tetiklenmesi):
Yeni yazılım, akıllı darbeli kontrol algoritmasını devreye almaktadır. Hem paspaslama sırasında, hem de kendi kendini temizleme süreçlerinde sistem, su pompasını “aralıklı yüksek frekanslı tetikleme” modunda çalıştırır. Bu sayede pompanın temizliği ve sağlığı aktif olarak korunur.
Çözülen Temel Sorun:
Bu tetikleme etkisi, anlık su basıncını kullanarak uzun süreli kullanımda su tesisatında birikebileceği tespit edilen mikro partikülleri veya hafif tıkanıklıkları parçalayarak dışarı atar. Böylece pompa tıkanması veya su gelmemesi gibi riskler büyük ölçüde azaltılır.
Önerilen İşlem:
Cihazınızı en güncel yazılım sürümüne yükseltmenizi tavsiye ederiz. Güncelleme sırasında cihazın şarjda ve Wi‑Fi’a bağlı olduğundan emin olunuz. Uygulama üzerinden güncellemeyi kontrol edip onaylayabilirsiniz.
Teknolojinin yaşamınızı kolaylaştırması için sürekli çalışıyoruz. Sürekli gelişimimize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.
Değerli Kullanıcımız, Durumun incelenmesi adına ilgili birimlere bilgi iletilmiştir. Devam eden bir durumda ise gerekirse uzaktan inceleme, gerekiyorsa servis desteği sunulacaktır. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcılarımız,
Tarif edilen ses, su pompasının tetiklenmesinden kaynaklanmakta olup kullanımınıza herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Size daha kararlı ve daha verimli bir temizlik deneyimi sunmak için Ar‑Ge ekibimiz bu model için yeni bir sistem güncellemesini resmi olarak yayınladı ve otomatik güncelleme seçili cihazlar yeni sürüme yükseltildi.
Bu güncellemede özellikle su tesisatının kararlılığı kapsamlı şekilde optimize edilmiştir:
Kendi Kendine Tıkanıklık Giderme Teknolojisi (Pompanın Aralıklı Tetiklenmesi):
Yeni yazılım, akıllı darbeli kontrol algoritmasını devreye almaktadır. Hem paspaslama sırasında, hem de kendi kendini temizleme süreçlerinde sistem, su pompasını “aralıklı yüksek frekanslı tetikleme” modunda çalıştırır. Bu sayede pompanın temizliği ve sağlığı aktif olarak korunur.
Çözülen Temel Sorun:
Bu tetikleme etkisi, anlık su basıncını kullanarak uzun süreli kullanımda su tesisatında birikebileceği tespit edilen mikro partikülleri veya hafif tıkanıklıkları parçalayarak dışarı atar. Böylece pompa tıkanması veya su gelmemesi gibi riskler büyük ölçüde azaltılır.
Önerilen İşlem:
Cihazınızı en güncel yazılım sürümüne yükseltmenizi tavsiye ederiz. Güncelleme sırasında cihazın şarjda ve Wi‑Fi’a bağlı olduğundan emin olunuz. Uygulama üzerinden güncellemeyi kontrol edip onaylayabilirsiniz.
Teknolojinin yaşamınızı kolaylaştırması için sürekli çalışıyoruz. Sürekli gelişimimize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.
SX067299 7 Kat
Aynı sorunu yaşıyorum,robotum güncel sürümde buna rağmen sorun çözülmedi.
Değerli Kullanıcımız, bu bir sorun değildir. Su pompasının tetiklenmesinden kaynaklanmakta olup kullanımınıza herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Size daha kararlı ve daha verimli bir temizlik deneyimi sunmak için Ar‑Ge ekibimiz bu model için yeni bir sistem güncellemesini resmi olarak yayınladı ve otomatik güncelleme seçili cihazlar yeni sürüme yükseltildi.Teşekkürler.
UY049291 8 Kat
1 yıldır kullanıyorum iki haftadır hergun aynı saatlerde günde 2 kez titreşim sesi duyuyorum. Sürüm güncel. şimdiye kadar böyle bir sorun yoktu.
Değerli Kullanıcımız, bu bir sorun değildir. Su pompasının tetiklenmesinden kaynaklanmakta olup kullanımınıza herhangi bir olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Size daha kararlı ve daha verimli bir temizlik deneyimi sunmak için Ar‑Ge ekibimiz bu model için yeni bir sistem güncellemesini resmi olarak yayınladı ve otomatik güncelleme seçili cihazlar yeni sürüme yükseltildi.Teşekkürler.
UID:AU188526 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön