Özkan-Burcu

[X40 Ultra] Paspas Ayarı

Merhaba. Robotum halı ile duvar arasında kalan ince zeminlere cogunlukla paspas yapmadan geçiyor. Resimde verdim aslinda rahat olarak robotun sığacağı genislikte alan var. Ayrica bazen hali uzerinde paspas yapiyor algilamayip bunlari nasil duzeltebilirim? Acmam veya kapatmam gereken bir ayar varmi?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

8 Yorum

Spooky 1 Kat
Aynı problemi ben de yaşıyorum bir çözüm bulamadım henüz
Değerli Kullanıcımız; Belirtilen yönergeler ile kontrol etmenizi öneririz. Daha fazla bilgi istenir ise lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
mine 2 Kat
Aynı durum bendede var sinir bozucu
Değerli Kullanıcımız; Belirtilen yönergeler ile kontrol etmenizi öneririz. Daha fazla bilgi istenir ise lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
SF732237 3 Kat
Benzer sorunlar yaşıyorum. Sanırım oradaki boşluk paspaslamanın minimum genişliğinde dar olabilir. Halıyı duvardan biraz uzaklaştırmayı denediniz mi?
Yaa ben onuda denedim öyle olunca daha iyi olabiliyor en azından
Değerli Kullanıcımız; Belirtilen yönergeler ile kontrol etmenizi öneririz. Belirttiğiniz gibi bazı durumlar cihaz alanlaması ve komutu yerine getirmesi için uygun olmayınca işlem tam anlamıyla yerine getirelemez.Daha fazla bilgi istenir ise lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız; Deneyiminiz ve fotoğrafı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Görüntüye göre, halı ile duvar arasındaki alanın gerçek genişliğinin robotun gövdesinden daha dar olabileceği görülüyor. Bu gibi durumlarda robot, alana güvenilir bir şekilde giremeyebilir veya kenarlar boyunca paspas yapamayabilir ve bu da tutarsız halı tespitine yol açabilir.
Tercih ettiğiniz temizlik sonucuna bağlı olarak birkaç öneri:
1. Robotun sadece bu alanda vakum yapmasını istiyorsanız:
Uygulamadaki halı ayarlarını düzenleyebilir ve bu alanı tamamen halı kaplı bir bölge olarak işaretleyebilirsiniz. Ardından, halı temizleme ayarlarında "halı üzerinde vakum" u seçin (paspas çıkarma veya paspas kaldırma etkinleştirildiğinde). Bu, o alanda istenmeyen paspas davranışını önleyecektir.
2. Robotun bu alanı paspaslamasını istiyorsanız:
Şu anda, alan robotun kenarı etkili bir şekilde silmesi için çok dar olabilir. Mümkünse, halı kenarı ile robotun geçmesi için duvar arasında yeterli boşluk olduğundan emin olmak için halının konumunu hafifçe ayarlayabilirsiniz.
Alternatif olarak, günlük bakım için yalnızca vakumlu modu kullanabilir ve robotun alanı daha iyice paspaslamasına izin vermek için halıyı periyodik olarak kaldırabilir veya yeniden konumlandırabilirsiniz.Bunun temizlik deneyiminizi iyileştirmeye yardımcı olacağını umuyoruz. Başka sorunuz varsa lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin.Teşekkürler.
UID:OS993967 TR
  • 45Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön