My dreame

[X50 Ultra(Complete)] Dreame x50 ultra

Merhaba arkadaşlar x50 ultra hakkındaki görüşlerinizi almak için anket yapalım
Maksimum Seçilebilir 3 Ürün
Onay kutuları
Oylama Sona Erdi
0 kişi katıldı
Oy vermek için giriş yapmalısınız
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

XM337369 1 Kat
Haritalamada ufak sorunlar çıkabiliyor. Moblamasından memnunum
Çekişte küçük patçacıklarda ve saç konusunda biraz sorun var
LS369179 2 Kat
Sıcak su ile paspas yıkatamıyorum. Her yolu denedim olmuyor. Onun haricinde robotumdan memnunum.
Değerli Kullanıcımız, Temizledikten hemen sonra paspas pedlerini kontrol etmek ve onları "sıcak" yerine "ılık" hissetmek aslında kullanıcılarımız arasında çok yaygın bir gözlemdir. Size huzur vermek için termal kontrol ve fiziksel soğutma mantığımızın nasıl çalıştığına dair teknik bir açıklama yapmak istiyoruz: Sıcak su ile yıkanıyor, ancak dokunuşta neden hissedilmiyor? Kapalı Kaynama Yıkama: kaynama döngüsü, yalnızca baz istasyonunun kapalı temizleme tepsisinde gerçekleşir. Isıtma modülü, derin kiri,yağı vb.çözmek ve lifleri sterilize etmek için aktif yıkama döngüsü sırasında tepsinin içindeki su sıcaklığını modele göre belirli ° C 'ye yükseltir. Fiziksel Sıcaklık ve Algı:  Robot istasyondan tamamen kalktığında ve paspas pedlerine dokunduğunuzda, yüzey sıcaklığı zaten ortalama 40 ° C 'nin üzerine güvenli bir şekilde stabilize olmuştur. 40 ° C insan vücudunun sıcaklığına çok yakın olduğundan, eliniz doğal olarak onu kavurucu sıcaktan ziyade "ılık" olarak algılayacaktır. Bu, güvenlik mekanizmasının mükemmel çalıştığını doğrular.Hala yıkanacak sıcak su olmadığını düşünüyorsanız, daha fazla teşhis için lütfen servis birimi yönlendirmesi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
ceku 3 Kat
Haritalamada problem olabiliyor çekiş gücü gayet iyi ama bir arıza yaparsa vay haline ben yandım sizde yanmayın Yol yakınken geri dönün
UID:HV070189 TR
  • 236Mesajlar
  • 1Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön