OE428094

[L10s Pro Ultra Heat] Manuel Halı Ayarı

Robot süprgenin çalışmasından oldukça memnunum. 1 aydan fazla oldu neredeyse her gün bir yerleri süpürüyor. Haftada 1 veya 2 kez de genel temizlik yapıyor. Süpürme ve silmesi başarılı. Bazen silerken duvar kenarındaki süpürgeliklerin üzerine çıkıyor ve bu yüzden o kısımda paspas havaya kalkıyor ve altı silinmiyor.
En önemli kısım, otomatik tanımladığı halı genellikle normalden daha büyük bir alan oluyor. Halıyı kendim düzenlemek istiyorum ama sadece dikey bir dörtgen şeklinde halı koyabiliyoruz. Halbuki benim evimde halılardan bazıları çapraz duruyor. Halı eklerken çıkan dörtgenin yönünü değiştirebilmeliyiz. Gördüğüm en büyük eksiklik bu.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız; kenarları zorlamasından ötürü '' akıllı engelden kaçınma '' ayarınızı kapatarak deneme yapabilirsiniz. Ayrıca yapay zeka mopextend ayarlarınızı diğer modları da deneyerek size ve evinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Harita ayarlarındaki talepleriniz ilgili birime aktarılmıştır. Fikirleriniz bizim için önemlidir. Teşekkürler.
UID:OE428094 TR
  • 34Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön