Mutluarven

[L40s Pro Ultra] Temizlik sırasında fırçası çalışmıyor ve dönmüyor

Evden çıkarken çalıştırdım. Sonrasında geldiğimde tekrar denedim. Makina temizlik sırasında fırçaları dönmediği için yerdeki pislikleri toplamıyor. Son ses vacum işlemi yapıyor gibi ama pisliklerin üzerinden geçerek onları da çekmiyor. Odalarda sadece geziyor ve temizleme işlemi yapmadan görev tamamlandı diyerek geri dönüyor 2 saat sonra. Paspasları kullanmıyor fakat her geldiğinde paspas yıkama yapıyor. Robot çalışmıyor, kendini eğlendiriyor sanki evde. Yeniden mi haritalandırma yapmam lazım yoksa reset mi atmalıyım?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

My dreame 1 Kat
Haritaları silin resetleme yapın halı ayarlarını düzenleyin ona uygun çalıştırın robota ona uygun komut verin görev öncesi
Mutluarven 2 Kat Konu Başlatıcı
Robotu tarif ettiğiniz gibi resetleyerek yeniden kurdum. Şuan sorunsuz , yeni baştan haritalama yaparak çok daha düzgün uygulamaya başladı. İlginize teşekkürler,
Değerli Kullanıcımız; Sorunun giderilmiş olmasından dolayı mutluyuz. Devam eden durumda resetleme yenilenmesinden sonra tekrar ederse servis birimi desteği alınabilir. Bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:HS084676 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön