PA985723

[L10s Pro] Robot süpürge çekim gücünün düşmesi

Merhaba yaklaşık bir yıldır dream L10s ultra kullanıyorum. iki aydır sürekli şarjı bitiyormuş gibi yavaş çalışıp gıcır gıcır tuhaf sesler çıkarıp yere pislik bırakmaya başladı bu hafta servise paketleyip göndereceğim normalde çok titiz bir kullanıcıyım robotun bana hizmet etmesi değil ben robota neredeyse hizmet ediyorum her seferinde temiz bir şekilde nemli bezle silip kuruluyorum yedek parçalarını günü dolarda olmaz orijinalleriyle değiştiriyorum fakat buna rağmen sürekli sıkıntı yaşıyorum tangur tungur çalışırken sesler geliyor içinden tekerleklerinden tutun her şeyini kontrol ediyorum hiçbir sorun yok hiçbir şey kaçmamış içine böyle yüksek bir gürültülü ses çıkarıyor ki en yüksek seviyede bile çalıştırsam en yavaş şarjı bitecek gibi çalışıyor sonra da çektiği şeyleri kusuyor servis tamirini güzel yapar umarım
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Servis birimimiz bu konuda detaylıca inceleme yapıp onarımını gerçekleştirecektir. Cihaz gönderiminizi doğru ve istenen evraklarla gönderim yapmanız önemlidir. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:PA985723 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön