🫧PURLİN🫧
Ödül75Puanlar| Çözüldü

Robot süpürge önerisi

Merhaba arkadaşlar L10s ultra kullanıyorum. Memnunun çok şükür  bunu yazlığa götürüp eve yeni bir robot alıcam ama kararsızım.kullanıp memnun kalanlar yada şunu alma diye öneriniz varsa sebebleriyle yazarsanız  robot süpürge alacaklara yardımcı olur. Güzel bi bilgi paylaşımı olur diye düşündüm #BenimDreameHikayem

En İyi Yanıt

Tüm İçeriği Görüntüleyin

Merhaba, Ben de senin gibi uzun araştırmalar sonucu bir tercih yaptım ve sonunda L40 Ultra CE modelini aldım. Evimde fazla köşe bulunmadığı, eşik olmadığı ve tek başıma yaşadığım için bu model benim için oldukça yeterli oldu. Ama şunu da net söyleyebilirim: evcil hayvanım olsaydı veya evde birden fazla kişi – hele hele çocuk – yaşıyor olsaydı, kesinlikle X40 ya d ...
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

Suzy 1 Kat
Merhaba,

Ben de senin gibi uzun araştırmalar sonucu bir tercih yaptım ve sonunda L40 Ultra CE  modelini aldım. Evimde fazla köşe bulunmadığı, eşik olmadığı ve tek başıma yaşadığım için bu model benim için oldukça yeterli oldu. Ama şunu da net söyleyebilirim: evcil hayvanım olsaydı veya evde birden fazla kişi – hele hele çocuk – yaşıyor olsaydı, kesinlikle X40 ya da X50 serisine yönelirdim. Evet, fiyat olarak biraz daha yüksekler ama buna karşılık günlük temizlikte bile derinlemesine hijyen sağladıklarını kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. Çok memnunlar.

Kendi kullandığım L40 Ultra CE’ye gelirsek…
Açıkça söylemem gerekirse artık evime temizlikçi bile girmiyor. Emiş gücünün yüksekliği, mop başlıklarını kendi kendine yıkayıp kurutması, yapay zeka ile geliştirilmiş temizlik algoritması gerçekten şaşırtıcı seviyede performans sağlıyor. İlk başta bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Mop ya da ön fırçalarının uzamıyor olması beni endişelendirmişti açıkçası, ama cihazın harita planlaması gereği sürekli sağ tarafa doğru temizlik yapması sorunsuz temizlik sağlıyor.

Sonuç olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Dreame’in hangi modelini alırsanız alın, verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Ben fiyat-performans açısından L40 Ultra CE’den çok memnunum. Fiyatına göre yapmış olduğu temizlik mükemmel. Şunu da eklemek isterim ki ben inşaatların ve Sanayi bölgesinin çok olduğu bir yerde yaşıyorum evde aşırı bir toz vardı. Artık böyle bir sorunum kalmadı. Bu kadar küçük bir cihazın boyundan bu kadar büyük bir temizlik yapabileceğini düşünmemiştim.

Umarım faydalı olmuştur 🙌
#BenimDreameHikayem
Çok Teşekkürler🙏

UID:QU658156 TR
  • 75Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön