FT721175

[X40 Ultra] Lavaboda anormal su seviyesi

Merhabalar,
Lavaboda anormal su seviyesi uyarısı aldım, ilgili yerleri temizledim fakat sorun hala devam etmekte. Yardım rica ederim
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

MV321297 1 Kat
Çözümü yok suan kardeşim.. Adamlar istanbula istiyor. Bende gönderdim.Aynı sorun bendede vardı. Şimdi cihaz gelmiş

Hem anormal su seviyesi hatası var hemde yüksek emiş gücüne geçtiğinde sessiz moddan bir tık sesli çalışıyor. Dert bir iken iki oldu. Durumu yazdım yine tekrardan istanbula gelmesını istiyorlar..

Çözemediler bende tüketici hakem heyetine yazdım
Değerli Kullanıcımız, Cihaz serviste olduğunda talep açıp destek olabilmekteyiz. Detaylı inceleme ve destek sağlayabilmek için gönderim yapıp iş emrinizi bize bildiriniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Değerli Kullanıcımız, Çözüm yollarına rağmen düzelmeyen durumda ise inceleme ve onarım yapılması adına cihazın tamamını arıza beyanı da belirterek yetkili servisimize göndermenizi rica ederiz. Size servis bilgileri mesaj olarak iletilmiştir. Ya da müşteri hizmetlerimizden de destek alabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:FT721175 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön