IG527404

[X40 Ultra] Paspas yıkama sıcak su sorunu

Teknik desteğin tüm talimatlarını yerine getirdim. Ne haritalama nede diğer ayarlarımda problem yok. Paspas yıkama modlarının hepsini denedim ama yinede Paspasları sıcak su ile yıkamıyor. Manuel paspas yıkamada yaptım ama sonuç aynı su asla sıcak olmuyor. Ama Paspas kurutmada sorun yok. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Tecrübelirinizi payalaşabilirmisiniz. Teşekkürler
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

6 Yorum

SJ119263 1 Kat
Aynı sorun bendede var resetledım olmadı
Değerli Kullanıcımız, Belirtilen özelliklerde kontrol edebilirsiniz. Devam eden durumda inceleme yapılması için servis birimine gönderim yapılabilir. Teşekkürler.
SJ119263 2 Kat
Siz sorunu çözebildiniz mi daha alalı 1 ay olmadı tamire göndermek istemiyorum iade yada başka gönderilmesini talep edeceğim
Bir arkadaşıma aynı modeli aldık. Onyn cihazda aynı. İlk yıkama anında 4-5 saniye hariç hiç bir zaman sıcaklık hissini alamadık. Artık ikimizde umursamıyoruz Evi silerkende normal su kullanıyorduk diye. Onun haricinde herşey iyi. Servislede temasa geçtim, gönderin kontrol esekim dediler ama yollamadım.
Değerli Kullanıcımız, Belirtilen özelliklerde kontrol edebilirsiniz. Devam eden durumda inceleme yapılması için servis birimine gönderim yapılabilir. Teşekkürler.
Değerli Kullanıcımız,
Temizledikten hemen sonra paspas pedlerini kontrol etmek ve onları "sıcak" yerine "ılık" hissetmek aslında kullanıcılarımız arasında çok yaygın bir gözlemdir. Size huzur vermek için termal kontrol ve fiziksel soğutma mantığımızın  nasıl çalıştığına dair teknik bir açıklama yapmak istiyoruz:
Modele göre özelliğinde bulunan ° C kaynama döngüsü, yalnızca baz istasyonunun kapalı temizleme tepsisinde gerçekleşir.Belirtilen sıcaklık genellikle suyun ısıtıcıdan çıktığı maksimum sıcaklıktır. Isıtma modülü, derin kiri,yağı vb.çözmek ve lifleri sterilize etmek için aktif yıkama döngüsü sırasında tepsinin içindeki su sıcaklığını belirtilen  ° C 'ye yükseltir.Paspaslar suyla karıştığı için yüzeydeki sıcaklık, örneğin 70°C gibi hissedilmez.
Robot istasyondan tamamen kalktığında ve paspas pedlerine dokunduğunuzda, yüzey sıcaklığı zaten ortalama 40 ° C 'nin üzerine güvenli bir şekilde stabilize olmuştur. 40 ° C insan vücudunun sıcaklığına çok yakın olduğundan, eliniz doğal olarak onu kavurucu sıcaktan ziyade "sıcak" veya "ılık" olarak algılayacaktır. Bu, güvenlik mekanizmasının mükemmel çalıştığını doğrular.
Ayar açık ama hala yıkanacak sıcak su olmadığını düşünüyorsanız, daha fazla teşhis için lütfen servis birimi yönlendirmesi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:IG527404 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön